Iti scrie, dar nu te invita in oras. Motivele pentru care tipul cu care conversezi nu face urmatorul pas


L-ai cunoscut pe net si vorbiti ore in sir, dar totusi el nu face urmatorul pas si nu te invita in oras. Sau ati avut o prima intalnire, iar acum interactiunea dintre voi doi se rezuma doar la trimiterea de SMS-uri? Uite de ce se comporta asa.


Texting-ul este un mod amuzant de a va petreceti timpul, dar stii si tu ca nu o sa construiesti niciodata o relatie bazandu-te doar pe comunicarea in scris. Iata cateva probleme pe care e posibil sa le intampini daca tipul cu care conversezi nu face urmatorul pas

1. Vorbim des, dar nu ma invita la o intalnire

Aveti o conversatie amuzanta si va simtiti bine trimitandu-va SMS-uri sau mesaje pe chat unul altuia, dar au trecut zile, apoi saptamani si, desi face aluzia la notiunea de "voi doi", nu pare ca isi doreste sa va vedeti fata in fata. Aici intervine problema.

Unii barbatii practica acest mod de conversatie doar din plictiseala, altii vorbesc cu mai multe femei doar pentru a avea o lista de potentiale candidate. In acest caz, ia-ti inima in dinti si propune-i tu sa va vedeti. Asa o sa poti sa iti dai seama daca doar isi umple timpul cu tine sau vrea ceva si in afara zonei digitale.

2. Am avut prima intalnire, dar nu pare ca o vrea si pe a doua

In acest caz, si-a facut o imagine despre tine si acum iti trimite SMS-uri doar pentru ca ideea de flirt il face sa se simta bine.E posibil sa iti pierzi timpul cu un tip care nu are planuri de viitor, iar cea mai buna metoda este sa incetezi sa ii mai raspunzi la mesaje.

Un lucru este sigur: atunci cand un barbat este cu adevarat interesat de tine, va dori sa va intalniti. Chiar daca are un program incarcat, vei fi prioritatea lui. Conversatiile care exculd prezenta fizica pot fi uneori intretinute fara sens, asa ca mai bine concentreaza-te pe tipii care pun accent pe interactiunea face-to-face.

related posts

Modifică setările cookies