"Ma numesc Gloria si sunt dependenta de placa de par". Lucruri nocive pe care le facem corpului nostru cu buna stiinta


Nu pot sa-mi imaginez cum as mai putea trai fara placa de par. Adio “bad hair day”! Viata este mult mai frumoasa cand ai parul buclat sau perfect drept...


...si sa nu uitam tocit, chiar foarte tocit!

Placa de par
Inainte sa invat sa imi fac bucle, foloseam placa destul de rar, doar ca sa- mi indrept parul. Dar acum, cand stiu ca in 5 minute pot avea de 2 ori mai mult volum si niste carlionti rebeli, pur si simplu nu pot sa nu cedez tentatiei de a folosi placa...Zi de zi, pentru ca buclele mi se strica peste noapte si dimineata trebuie sa le fac iar. Inainte sa invat sa fac buclele cu placa, foloseam ondulatorul, deci oricum imi stricam parul, dar...mai rar, pentru ca buclele din ondulator sunt ca niste...sarmalute :)

Balsamul de par
Desigur, ca orice doamna care se respecta si care nu vrea sa aiba parul incurcat dupa baie, folosesc balsam. Am citit chiar si instructiunile, numai ca...nu le respect. Nu tin absolut niciodata balsamul 10 minute, ci unul, maxim doua. Stiu ca nu are niciun efect daca nu il las sa actioneze, dar...asta e!

Ochelarii
De vreo doi ani, port ochelari de vedere. Ii urasc. Mi-am ales si un model care atunci mi s-a parut cool, dar acum nu-l mai suport. Si nici nu am chef sa-i schimb, asa ca ...prefer sa nu ii port (decat la calculator), desi stiu ca mi se strica si mai tare vederea.

Oja
Am citit zeci de articole in care se spune CLAR sa nu te dai cu oja colorata direct pe unghie, ci sa aplici mai intai un lac incolor. Credeti ca fac asta? Nuuuu! Si apoi cine are unghiile patate?

Cremele
Am creme pentru orice – ochi, fata, corp, vergeturi, anticelulitice , dar...le folosesc din an in paste.

Voi ce lucruri nesanatoase ii faceti corpului vostru ...cu buna stiinta?   
 

related posts

Modifică setările cookies