Pisica din imagine urcă sau coboară scările? Iluzia optică virală care îți dezvăluie dacă ești optimist sau pesimist


Imaginea în tonuri de gri împărtășită de The Minds Journal înfățișează o pisică pe o scară. Unii consideră că aceasta urcă scările, în timp ce alții sunt de părere că felina coboară. Se spune că ambele puncte de vedere au semnificații definitorii pentru personalitatea ta.


Dacă ai văzut pisica urcând scările

Dacă tu vezi că pisica urcă scările, sunt șanse mari să ai o viziune optimistă asupra vieții. Ești o persoană foarte bună, iar cei din jurul tău iubesc optimismul tău și știu că se pot baza întotdeauna pe tine.

Ești genul de persoană care apreciază tot ceea ce are în viață. Cu toate acestea, poți fi adesea prea încrezător și uneori trebuie să îți amintești că nu toată lumea vede ce este mai bun în ceilalți așa cum o faci tu.

„Ai o inimă de aur, dar poți fi destul de credul. Drept urmare, simți adesea că cei din jur profită de tine, deoarece alegi să vezi ce e mai bun în ceilalți și îi vei ajuta ori de câte ori poți. Dacă cineva te trădează pe tine sau pe cineva pe care îl iubești, îți vei aminti cât timp vei trăi”, explică pe TikTok Mia Yilin, o „specialistă în iluzii optice” care a uimit internetul cu abilitatea ei de a descifra trăsăturile de personalitate ale oamenilor.

Dacă ai văzut pisica coborând scările

Dacă ai văzut că pisica coborând scările, atunci ești o persoană inteligentă și practică, care se mândrește cu abilitatea de a citi oamenii.

Ești foarte sceptic cu privire la intențiile altora și preferi adesea propria companie decât să petreci timp cu alții.

Acest lucru poate însemna adesea că vezi lumea într-o manieră foarte pesimistă și îți poate fi foarte greu să ai încredere în ceilalți oameni. Cu toate acestea, odată ce te apropii de cineva, ești incredibil de loial și prietenos.

„Ești un realist și un cinic. Când cineva îți întinde mâna, poți simți imediat dacă îți va cere ceva. Știi cum să te protejezi și îți place să auzi adevărul crud. Oamenilor le place să-ți spună secretele lor pentru că știu că pot avea încredere în tine. Îți poate fi dificil să te bucuri de momentele fericite pentru că nu te poți opri să te gândești la faptul că toate lucrurile bune trebuie să aibă un sfârșit”, a explicat Mia, potrivit Express.co.uk.

Foto: captura TikTok

related posts

Modifică setările cookies