Smiley a marturisit la PROFm ca ii simte lipsa iubitei sale


Glume, veselie si voie buna azi dimineata la ProFM. Smiley, venit sa dea Alarma alaturi de Sara si Vintilă, si-a lansat in premiera noul single, Love is for free, feat. Pacha Man, de pe albumul Plec pe Marte.
 


In direct, artistul a marturisit ascultatorilor ProFM faptul ca featuringul nu a fost ceva planificat, ci a fost o întamplare fericita. “Pacha era in vizita, i-a placut piesa foarte mult si a zis ca vrea neaparat sa inregistreze si el o strofa pe ea”, a povestit amuzat Smiley.

Artistul a mai declarat ca piesa Love is for free este dedicata barbatilor si ca pana acum a primit foarte multe reactii pozitive, ceea ce-l bucura nespus tocmai pentru ca si el este foarte incantat de ea.

Desi Sara si Vintila i-au facut complimente si i-au spus ca arata foarte bine pentru un barbat care doarme singur, Smiley a marturisit ca sunt foarte multe lucruri care ii lipsesc in aceasta perioada in care iubita lui, Laura Cosoi, este plecata in Mexic, unde participa la concursul Bailando por un sueno internacional.

 

related posts

Modifică setările cookies