Ti-a frant inima, ii spargi nasul? Perfecte.ro le provoaca pe bloggeritele Iyli, ciupercutza si Pyuric! 


Pe blogurile personale, dau dovada de foarte multa sensibilitate, dar Perfecte.ro a vrut sa afle cat de impulsive sunt maestrele jurnalelor electronice. Le-am intrebat pe bloggerite ce ar face daca s-ar prinde ca iubitul le insala? S-ar lasa cu haine si monitoare aruncate pe fereastra sau un bilet pe frigider: „Adio!”? Ar vrea sa o pedepseasca pe „cealalta” sau sa ii stranga mana in semn de multumire pentru ca le-a ajutat sa afle ce om aveau langa ele? Iata ce au raspuns autoarele blogurilor Iyli.ro, Ciupercutza.ro si Pyuric.ro!


Ce faci daca te prinzi ca iubitul te insala?

Iyli.ro:
As analiza situatia la rece ca sa vad daca nu cumva problema este la mine. Stiti cum este cu: cine arunca primul piatra! Dupa care, in momentul in care m-as convinge ca este vinovat, i-as ura succes pe mai departe si l-as parasi fara nicio remuscare. Vorbim despre o relatie a carei perioada nu este foarte
 indelungata, pentru ca dupa niste ani e mai greu sa ii urezi succes pur si simplu. Daca as considera ca am pierdut o gramada de ani in zadar, mai intai i-as goli toate conturile ca sa vad cat de macho e in continuare si ce putere de atractie ar avea vis-a vis de femei cu buzunarele goale!

Ciupercutza.ro:
Ei bine, mi s-a intamplat si mie, chiar in istoria recenta as putea spune ... In primul rand, fizic vorbind, am simtit o durere puternica in piept. Asociez inselatul cu tradarea, cu inselarea asteptarilor si cu incalcarea unor principii morale si de aceea ma afecteaza extrem de mult gestul. Sunt o persoana corecta si fidela (deh, Taur), iar in naivitatea mea am senzatia ca si altii sunt la fel.

In al doilea rand, dupa socul initial, am incercat sa aflu cat mai multe amanunte legate de persoana cu care am fost inselata si cat de serioasa e treaba. Nu stiu de ce ma linisteste oarecum sa stiu ce fel de om e. In cazul meu, n-am fost suparata pe fata in cauza pentru ca ea nu a stiut de existenta mea. Deci greseala a fost a lui in totalitate. Pe el l-am urat din toti rarunchii atunci. :)

Normal ca am terminat relatia cu el! Sters numar de telefon din agenda, adresa de messenger, facebook, twitter si tot tacamul :) Nici nu se pune problema de continuare a relatiei in conditiile astea: once a cheater, always a cheater.

Pyuric.ro:

Pentru mine, lucrurile sunt foarte simple... Sunt cu iubitul meu de mai bine de 6 ani si amandoi avem aceeasi parere: a insela pe cineva este josnic, este lipsa de respect. Decat sa inseli mai bine te desparti direct, deoarece atunci cand simti nevoia sa-ti inseli partenerul este semn clar ca nu mai merge relatia, nu mai functioneaza. Fii sincer si spune direct ca nu mai merge, iar pe urma n-ai decat sa incepi alta relatie.

Oricum, nu inteleg de ce si-ar dori cineva sa inceapa o relatie cu cineva despre care stie ca si-a inselat partenerul. Pe mine m-ar obseda pe urma o singura intrebare: ce l-ar opri sa nu-mi faca si mie la fel pe viitor, de ce nu m-ar insela la randul sau si pe mine? Recunosc insa ca nici n-am fost niciodata in aceasta situatie (n-am fost inselata, nici n-am inselat), asa ca nu vreau sa judec.

related posts

Modifică setările cookies