Vrei un bebelus? Treci la treaba! Azi e cea mai fertila zi din an, conform unui studiu


Mai multi copii sunt conceputi azi decat in orice alta zi din an, conform unui studiu realizat de cercetatorii britanici. Oamenii de stiinta au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au descoperit ca 16 septembrie este cea mai populara zi de nastere din Marea Britanie.


Si, avand in vedere ca perioada medie de sarcina este de 40 de saptamani, 11 decembrie, cu fix 40 de saptamani inainte de 16 septembrie, a fost declarata cea mai fertila zi din an.

Decembrie este, de asemenea, cea mai populara luna din an pentru conceperea copiilor (9% dintre copii sunt conceputi luna aceasta).

Cercetatorii spun ca iarna este un anotimp mai fertil decat vara pentru ca sperma are o calitate mai buna atunci cand este frig. In plus, oamenii fac mai mult sex in decembrie decat in alte luni ale anotimpului rece datorita numeroaselor petreceri si a fericirii generale care insoteste sfarsitul de an.

Toate aceste date au fost date publicitatii de Lovehoney, brandul de jucarii sexuale cu cele mai mari vanzari online din Marea Britanie, care s-a folosit de mai multe studii de specialitate.

Unul dintre co-fondatoriiLovehoney a declarat pentru publicatia "Daily Mail": "Decembrie este mereu una dintre cele mai aglomerate luni ale anului pentru noi deoarece cuplurile isi fac cadouri sexy de Craciun. Ne asteptam la o explozie de comenzi inainte de 11 decembrie, cea mai fertila si cea mai sexy zi din an, cand cred ca multe dintre cuplurile care isi doresc copii vor sta acasa si se vor distra."

related posts

Modifică setările cookies