Coapse mai subtiri in doar 7 zile. Vezi cum poti slabi fara un program complex de exercitii


Vezi cum iti poti remodela silueta in doar 7 zile, cu cateva exercitii care nu solicita prea multa atentie din partea ta.


1. Miscarea Skaters

Incepe exercitiul prin a-ti tine picioarele apropiate, cu varfurile departate.

Indeparteaza piciorul stang in fata, si fa aceeasi miscare cu cel din dreapta, ca atunci cand te afli pe role. Repeta miscarea de cate ori poti, alternand de pe un picior pe celalalt.

Acest exercitiu nu doar ca te ajuta la tonifierea muschilor dar ajuta si la arderea caloriilor.

2. Un altfel de genoflexiuni

Departeaza-ti picioarele la o distanta de 3 pasi. Ai grija ca varfurile sa fie la un unghi de 45 de grade iar umerii drepti.

Miscarea cere sa te lasi in jos cat de mult poti fara a arcui spatele, si mentine-ti corpul timp de 30 de secunde, acolo.

Revino la pozitia initiala si muta greutatea corpului tau pe piciorul din dreapta, pentru 30 de secunde.

Repeta miscarea si pe cel din stanga. Pentru 10 minute repeta exercitiul, alternand picioarele.

3. Lovituri laterale

Stai relaxata cu unul dintre picioare cu bratele pe langa corp si privirea inainte. Ridica-ti piciorul stang incercand sa faci o miscare semi-circulara, de la stanga la dreapta.

Repeta miscarea si cu piciorul drept si incearca sa alternezi picioarele, pana ajungi sa faci doua serii a cate 10 semi-cercuri.

4. Tonifierea muschilor din interiorul coapselor

Mentine-ti greutatea pe piciorul stang si ridica-l pe cel drept la cativa centimetri de sol, pe care il vei indoi de la genunchi.

Indreapta-l si adu-l in fata celui stang. Repeta miscarea cu piciorul stang. Fa cate o serie a cate 15 miscari in fiecare zi.

5. Podul de jos

Stai intinsa pe spate cu genunchii indoiti si mainile relaxate pe langa corp. Tineti genunchi stransi unul de celalalt si ridica-ti bazinul cat de sus poti.

Numara pana la 5 si coboara. Repeta miscarea de 15 ori pe zi.

6. Foarfeca din genunchi

Stai cu palmele pe podea pe langa coapse. Ai grija ca genunchii sa fie pe aceeasi linie cu mainile in timp ce varfurile picioarelor sunt departate.

Ridica picioarele si apropie genunchi, incercand sa ramai cu abdomenul incordat si spatele drept. Repeta exercitiul timp de 20 de ori.

7. Broasca

Stai pe spate cu bratele relaxate pe langa corp. Ridica-ti picioarele la 45 de grade si adu-ti genuchii la piept. Impinge-ti din nou picioarele aducandu-le la 45 de grade. Repeta miscarea de 15 ori.

8. Fluturele

Potrivit Ivillage.com, exercitiul te ajuta sa iti cresti flexibilitatea corpului. Stai in sezut cu talpile lipite si genunchii indoiti. Incearca sa iti apropii talpile picioarelor cat mai mult de bazin si tine-le lipite cu mainile.

Incearca sa iti misti picioarele indoite in miscarea fluturelui timp de 30 de secunde.

  • Coapse mai subtiri in doar 7 zile. Vezi cum poti slabi fara un program complex de exercitii

related posts

Modifică setările cookies