Cum să slăbeșți și să-ți detoxifici organismul cu ajutorul condimentelor


Dacă vrei să slăbeșți în cel mai sănătos mod posibil, trebuie să treci pe mâncarea condimentată! Această te va ajută să-ți eliberezi organele de toxine și de grăsimea în plus. Uite ce ingrediente nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie!


Ardeiul iute

Este unul din cele mai folosite ingrediente pentru slăbit, deoarece sporește activitatea metabolică și favorizează eliminarea grăsimii din organism. Dacă ai burtică, ardeiul iute este perfect, întrucât acționează foarte eficient în această zonă. Și tot ce trebuie să faci este să îl incluzi în meniul tău!

 

Gingsengul

Este și el prezent în topul celor mai bune ingrediente pentru slăbit. Cercetătorii i-au demonstrat eficacitatea și contribuția majoră în cadrul scazutului în greutate. Poți să îl adaugi fără probleme în supe sau să îl consumi alături de legume, cu singură condiție de a nu-l prepară cu ajutorul vaselor din metal, deoarece acestea pot reduce eficientă antioxidanților din ginseng.

 

Scorțișoară

Specialiștii susțîn că scorțișoară are un efect foarte eficace asupra grăsimii din zona abdomenului. Acest lucru se datorează faptului că scorțișoara scade nivelul glucozei din sânge, principalul factor care favorizează depunerea grăsimilor în zona. Așa că, dacă nu ai abdomenul mult visat, încearcă să mănânci cât mai multe mâncăruri care au scorțișoară că ingredient principal.

 

Chimionul

La fel că și ardeiul iute, chimionul amplifică activitatea metabolismului. Totodată, acest ingredient minune îți pune sângele și inima în mișcare, lucru ce favorizează scăderea în greutate. Poți să îl folosești în foarte multe rețete și chiar și cu carne sau friptură, iar rezultatul este delicios!

 

Turmericul

Supranumit în India „pulberea sfânta” turmericul este o plantă miraculoasă, plină de virtuți vindecătoare și antioxidante. Principala să acțiune este asupra ficatului, pe care îl purifică și elimina cele mai periculoase toxine. Folosit în cadrul unei cure de slăbire, tumericul sporește scăderea în greutate și îmbunătățește funcționarea metabolismului.

Sursa foto: Istock

 Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies