Dieta Dukan - slabeste sanatos cu regimul alimentar al vedetelor de la Hollywood. Faza a patra: faza de stabilizare


Doamnele si domnisoarele care sunt interesate de tendintele si inovatiile in materie de nutritie au auzit probabil deja de regimul preferat al vedetelor de la Hollywood: dieta Dukan.


Dieta Dukan este impartita in patru parti, sau "faze". In timp ce primele doua etape (faza de atac si faza “croaziera”) sunt concepute pentru a scapa de kilogramele in plus, urmatoarele doua (faza de consolidare si cea de stabilizare), au rolul de a mentine rezultatele.

La momentul inceperii fazei de stabilizare, ar trebui sa fi atins deja greutatea ideala prin fazele de atac si de croaziera. De asemenea se presupune ca ti-ai stabilizat metabolismul prin noul set de obiceiuri alimentare din faza de consolidare.

Acum iti iubesti, cu siguranta, corpul si vrei sa-l pastrezi asa pentru tot restul vietii. Cum poti obtine acest lucru?

Mentine-ti obiceiurile sanatoase de alimentatie, invatand sa mananci ponderat grasimi sau produse bogate in amidon. Practic, in acest ultim stadiu, poti sa mananci ce vrei. Desigur, trebuie sa pastrezi intotdeauna regula asimilarii de proteine doar o zi pe saptamana, pentru a compensa excesele.

Daca respecti intocmai aceasta etapa, vei avea o greutate ideala pentru tot restul vietii.

Alimente permise si alimente interzise

Termenul "interzis" nu isi are locul, dar este recomandat sa urmezi regulile de baza ale fazei de consolidare. Un sfat al adeptilor dietei Dukan? Stabileste-ti ziua de joi ca zi dedicata exclusiv proteinelor, astfel incat sa te poti bucura din plin in weekend de toate celelalte alimente.

Etape anterioare: Dieta Dukan - slabeste sanatos cu regimul alimentar al vedetelor de la Hollywood. Prima faza: faza de atac

Dieta Dukan - slabeste sanatos cu regimul alimentar al vedetelor de la Hollywood. Faza a doua: faza “croaziera”

Dieta Dukan - slabeste sanatos cu regimul alimentar al vedetelor de la Hollywood. Faza a treia: faza de consolidare

Citeste si: Dieta cu supa de rosii. Vezi cum poti pierde pana la 5 kilograme in 7 zile

Dieta cu miere si scortisoara. Slabeste rapid si eficient, fara sa te abtii de la alte feluri de mancare

Dieta cu pepene rosu. Vezi cum slabesti 3 kilograme in numai 5 zile

related posts

Modifică setările cookies