4 articole vestimentare de iarnă pe care le poți purta și primăvara


Trecerea de la un sezon la altul este, pentru multe dintre noi, o ocazie perfectă de a ne reînnoi garderoba și de a pleca în căutarea unor ținute mai subțiri, potrivite pentru temperaturile calde care vor urma.


Cu toate că shopping-ul este o activitate plăcută și nu doar una utilă, înainte de a lua cu asalt magazinele și de a vâna toate ofertele, este cazul să arunci o privire printre hainele de primăvară pe care le ai deja și să alegi articolele pe care le vei păstra, dar și pe cele care trebuie aruncate.

Chiar dacă primăvara este o ocazie bună de a scăpa de hainele groase și de a purta ținute mai lejere, există articole vestimentare de iarnă pe care vei dori să le ai la îndemână și primăvara, în cazul în care vremea devine capricioasă. Iată patru dintre acestea:

Pantalonii evazați

Deveniți din nou populari cu puțin timp în urmă, pantalonii evazați pot fi purtați fără probleme atât la birou, cât și la evenimente mai puțin formale. Dacă și tu te numeri printre persoanele care îndrăgesc să poarte pantaloni evazați iarna și care iubesc simplitatea și lejeritatea pe care o oferă, află că nu trebuie să te desparți de acest articol vestimentar nici în această primăvară.

Chiar dacă, odată cu înflorirea ghioceilor, va trebui să renunți la hainele groase de iarnă, pantalonii evazați nu trebuie să se afle pe „lista neagră”. Aceștia pot fi purtați fără probleme pe tot parcursul primăverii și pot fi asortați cu o mulțime de articole vestimentare, precum un cardigan, o helancă sau un pulover și cu încălțăminte cu toc subțire. În cazul în care îți dorești ceva nou pentru primăvară, poți căuta o nouă pereche de pantaloni evazați sau blugi de dama.

Cardiganul

Cardiganul este un obiect vestimentar foarte util pe parcursul iernii, care te poate ajuta să-ți stratifici ținuta, pentru a-ți menține temperatura corporală pe timpul gerului, dar și pentru un look care emană stil.

Totuși, atunci când iarna va lua sfârșit, asta nu înseamnă că trebuie să renunți cu totul la cardigan și să-l depozitezi într-un colț întunecat al dressing-ului. Ține-l la îndemână, pentru că vei avea nevoie de el în continuare. Vremea răcoroasă din primele săptămâni de primăvară te va face să apreciezi cardiganul tot mai mult și să-l păstrezi aproape pe parcursul acestei perioade.

Pantalonii de piele

Acești pantaloni sunt foarte versatili și nu se demodează odată cu trecerea timpului. Mai mult, pot fi purtați cu succes în timpul sezonului rece cu condiția ca temperaturile de afară să nu fie foarte scăzute. O pereche de pantaloni de piele îți oferă un aspect îndrăzneț și îți atribuie personalitatea unei persoane sigure pe ea însăși și pe gusturile sale.

Vestea bună e că nu trebuie să uiți în dulap acest obiect vestimentar doar pentru că iarna a trecut. Poți purta pantalonii de piele pe tot parcursul primăverii și, în funcție de tipul lor, îi poți include în orice ținută dorești. Totuși, evită să îi asortezi cu bluze foarte strâmte sau cu topuri scurte, dar și cu accesorii prea stridente.

Puloverele groase

Puloverele groase îți sunt parteneri de nădejde în lunile de iarnă și te ajută să treci cu brio peste temperaturile care scad deseori sub 0 grade. Venirea primăverii nu implică și încălzirea bruscă a vremii, așa că nu este nevoie să te desparți prea repede de puloverele tale preferate.

Totuși, poți să profiți de vremea mai caldă pentru a scoate la lumină un nou articol, și anume fustele subțiri. O combinație dintre un pulover gros și o fustă subțire reprezintă o ținută perfectă pentru trecerea de la frig la cald, dar și o alegere inspirată în care vei străluci indiferent de ocazie.

Atunci când îți pregătești garderoba pentru primăvară, este important să-ți pui imaginația la treabă și să te gândești care sunt ținutele pe care le poți purta odată cu încălzirea vremii, dar și la elementele cu care le-ai putea asorta. Îmbină bunul gust cu soluțiile practice și alege ținute care să te avantajeze și în care să te simți confortabil.

Sursa Foto: Shutterstock
 

related posts

Modifică setările cookies