AM INCERCAT: Crema de fata Bioderma Hydrabio Legere


Recunosc, sunt fana Bioderma, iar asta pentru ca nu am avut probleme cu produsele lor. Aceasta crema este foarte confortanta pentru ten, tocmai pentru ca este foarte lejera si fresh. Este hidratanta, dar fara sa fie prea grasa.


De ce imi place?
Se prezinta ca o crema pentru ten deshidratat si sensibil, dar cu toate acestea este foarte buna si pentru un ten mixt. Avand un ten foarte uscat pe alocuri si destul de gras in zona T, mi-a fost foarte greu sa-mi gasesc o crema care sa ajute sa am un ten echilibrat.

Ei bine, consistenta acestei creme este exact asa cum zice – lejera. Este foarte usoara si chiar nu simti ca iti incarca tenul, cum se intampla de obicei cu cremele pentru ten uscat. Se absoarbe foarte usor si mentine tenul hidratat toata ziua.

Este o baza excelenta de machiaj. Iar asta tocmai pentru ca se absoarbe foarte usor in piele. Nu trebuie sa astepti, nu trebuie sa stergi surplusul cu un servetel – este rapida si eficienta.

Ce nu imi place?

Contine alcool si parfum, asa ca, chiar daca se adreseaza tenului sensibil, s-ar putea sa fie putin iritant. Poate un parfum mai discret era mai ok.

Pont: foloseste-o pe timp de vara, este ideala in acest sezon.

Pretul: 57,66 Lei. Destul de ok, avand in vedere ca m-a tinut cam doua luni.
 

  • AM INCERCAT: Crema de fata Bioderma Hydrabio Legere

related posts

Modifică setările cookies