AM INCERCAT: Photoderm MAX Ultra-fluid - fotoprotectie pentru fata de la Bioderma


Nu sunt mare fana a fondurilor de ten, mai ales pe timp de vara, cand prefer sa-mi las tenul sa respire. Tocmai de aceea, crema Photoderm de la Bioderma mi se pare cea mai buna alegere - este hidratanta, are factor de protectie solara 50 si are si pigment de colorare.


De ce imi place Photoderm MAX Ultra-fluid?
Dupa cum spuneam, imi place ca este 3 in 1 - hidrateaza, te protejeaza de soare si iti si acopera imperfectiunile. Pe piele, arata ca un fond de ten lichid, foarte lejer si chiar iti uniformizeaza tenul. Imi place ca e disponibil in trei variante - de la incolor la o nuanta deschisa si la una mai inchisa, in functie de cat de bronzata esti.

Nu in ultimul rand, imi place si ambalajul  - este foarte practic, asa ca il pot lua oriunde cu mine.

Ce nu-mi place?
Nu-mi place ca e foarte fluid si trebuie sa insisti sa il intinzi foarte bine, daca nu vrei sa ai pete si dungi pe fata. Dar, pana la urma, asa trebuie sa procedezi si cu un fond de ten.

Pont: Ca sa eviti ce iti ziceam mai sus, intinde-l foarte bine pe toata fata, nu ca pe o crema, ci ca pe un fond de ten. Insista si in zona urechilor, la barbie, pe frunte, la nas.

Pret:
Pretul este 55 de lei si parerea mea este ca merita. Pana la urma, Photoderm MAX Ultra-fluid este si crema si fond de ten si te tine o vara intreaga.

  • AM INCERCAT: Photoderm MAX Ultra-fluid - fotoprotectie pentru fata de la Bioderma

related posts

Modifică setările cookies