Beauty alert: s-a lansat un tratament regenerator 100% biologic de la Bioderma


Daca inca mai cauti solutia perfecta pentru un ten “ca la 20 de ani”, Bioderma iti sare in ajutor cu noul produs proaspat lansat in Romania – Matricium.


Matricium promite ca iti reinvata pielea sa traiasca conform biologiei sale naturale, asta datorita compozitiei. Contine 63 de substante active 100% bio-compatibile, existente in mod natural in piele, esentiale in regenerarea pielii. Cu alte cuvinte, nu te mai folosesti de proprietatile plantelor sau ale fructelor pentru a-ti regenera pielea – te folosesti de propria ei reteta

Inca de la infiintare,  o mare parte din cercetarile Laboratoarelor Dermatologice Bioderma au fost efectuate pentru a intelege  functionarea naturala a pielii si a functiilor sale naturale, cu scopul de a o reinvata sa traiasca corect.

Cand pielea sufera...

Pielea este un ecosistem ce traieste si respira în relatie cu mediul inconjurator si evolueaza in timp. Sub efectul agresiunilor externe, a tratamentelor medicale, a schimbarilor determinate de modul de viata si de starea de sanatate, pielea sufera si este afectata. 

La suprafata, pielea se deterioreaza pierzandu-si luminozitatea. In profunzime, dermul isi pierde din capacitatea de a genera noi tesuturi, cu rol esential in mentinerea pielii. Pielea isi incetineste astfel, treptat, ritmul de reinnoire celulara, nu mai are suficienta energie si isi pierde fermitatea si tonusul natural.

MATRICIUM este un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovatie stiintifica ce recreeaza mediul natural al pielii si furnizeaza substantele nutritive esentiale pentru reinnoirea celulara si regenerarea tesuturilor.                            

MATRICIUM contine 63 de substante active 100% bio-compatibile*, existente in mod natural in piele, esentiale in regenerarea pielii. Toate aceste substante sunt 100% Bio-disponibile**,  cand ajung in piele acestea actioneaza direct in procesele biologice cutanate.

Ce ne place noua este ca NU contine conservanti, parfum, coloranti, parabeni asigurand astfel o toleranta perfecta.

Cum si cand trebuie sa folosesti Matricium?

Curativ

- pe piele deteriorata, fragila, afectata sau lezata, fara sangerare si exsudat:
- complementar tratamentelor dermatologice sau estetice (peeling, dermabraziune, laser, injectari etc)
- dupa arsuri de gradul I
- complementar tratamentelor medicamentoase cu efect la nivel cutanat
- in cazul dereglarilor hormonale, cunoscute pentru modificarile provocate la nivelul pielii
- dupa expunerea prelungita la soare

Preventiv
- pe piele normala, expusa diverselor agresiuni zilnice:
- stres, oboseala cronica       
- clima, poluare, fumat etc.

Cum il folosesti?

Matricium se aplica dimineata si seara, pe pielea perfect curata. Tratamentul dureaza o Luna si trebuie facut de maximum 4 ori pe an, de preferat la inceputul oricarui sezon nou. Poti incepe sa-l folosesti de la 20 de ani, cand pielea incepe sa imbatraneasca. Mai multe, iti spunem dupa ce-l incercam :)

Pret recomandat in farmacie: 199 lei

  • Beauty alert: s-a lansat un tratament regenerator 100% biologic de la Bioderma

related posts

Modifică setările cookies