Cum scapi rapid de parul degradat


Ai scapat de frig, insa ai dat de soare sau de vant. Unde mai pui si foehnul, placa sau ondulatorul, la care nu vrei sa renunti nici in ruptul capului....Parul tau este mereu expus factorilor care il degradeaza, iar daca nu il protejezi s-ar putea ca un simplu tuns sa nu-ti mai repare problemele.


Stim, de multe ori functioneaza si masca pe baza de galbenus de ou, insa parul extrem de degradat cere de multe ori un tratament profesional. L’Oreal Professionnel a lansat de curand gama Fiberceutic, potrivita pentru parul foarte degradat.

Gama contine trei produse, care promit sa dea rezultate vizibile inca de la prima purtare. “Serul de reconstructie a firului de par”, “Tratamentul de sigilare pentru par fin” si “Tratamentul de sigilare pentru par gros” fac parte din gama Fibreceutic.

Toate aceste 3 produse sunt utilizate in saloane, unde poti beneficia de serviciul ‘Injectia fibrei capilare’, care reconstruieste firul de par la nivelul nucleului, redandu-i corpul si tonusul in mod instant. Efectele Fiberceutic dureaza pana la 10 samponari, iar preturile variaza in functie de salon.

Pentru amplificare efectului, exista 2 masti Fiberceutic dedicate firului de par fin si firului de par gros. Pret recomandat: 71 ron.

 

  • Cum scapi rapid de parul degradat

related posts

Modifică setările cookies