(P) Descoperă acest mic artificiu de design pentru un living ca în reviste!


Alegerea unui șemineu care să se potrivească în povestea de amenajare a locuinței tale și care să adere în același timp la ultimele trenduri în materie de design și funcționalitate nu trebuie să fie o misiune atât de dificilă.


Apelează cu încredere la specialiștii din cadrul echipei Șeminee Alba dacă îți dorești o soluție care să se potrivească stilului tău, dar care va fi și pe placul persoanei iubite sau a întregii familii. Să presupunem că te-ai decis asupra unui model de semineu pe lemne, dar acum urmează partea cea mai provocatoare, dar și cea mai plăcuta a acestei aventuri: finisajul unui șemineu este o etapă extrem de importantă pentru că, în funcție de opțiunile tale, un șemineu va reuși să împrumute din personalitatea ta și să o transmită mai departe, transformând radical atmosfera căminului tau, însuflețindu-l cu voie bună, relaxare și căldură.

 

Așadar, faceti cunoștință cu un model spectaculos de șemineu, care pe lângă rolul funcțional de a încălzi spațiul unde este montat, are meritul să se potrivească în interiorul oricărei locuințe, indiferent de stilul ales, printr-un element decorativ deosebit în construcția de șeminee: brâul de lemn sau cornișa de lemn. Aceste elemente decorative sunt realizate din lemn de cea mai înaltă calitate, cornișele decorative fiind lipite cu adezivi speciali ce rezistă la temperaturi foarte mari, generate la nivel de focar și cos fum. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu mai multe tipuri de focare.

 

Un brâu corespunzător, nu va face abstracție de la calitate, și va reuși să aducă un plus de valoare și eleganță unui șemineu rezistând vreme îndelungată, dar doar dacă se parcurge cu strictețe un proces complex de pregătire al lemnului din care este confecționat. În primul rând, lemnul trebuie să fie perfect uscat într-un mediu controlat, ce presupune încăperi speciale care sunt prevăzute să conserve lemnul, la un nivel optim de umiditate ce nu trebuie să depășească nivelul de 6% - 8%. În urma acestui tratament profesional, vor rezulta niște cornișe din lemn cu o culoare uniformă și linii drepte, fără imperfecțiuni sau ondulări inestetice ale materialului.

 

Majoritatea decoratorilor din industria design-ului de interior, alege soluția oferită de Șeminee Alba, recomandând amplasarea centrală a unui șemineu prevăzut cu brâuri decorative din lemn, pentru că acesta va reuși să adauge un plus de design oricărui stil de spațiu, putându-se integra cu ușurință în locuințe care respectă un pattern tradițional, clasic sau modern. Cornișele din lemn pot avea structură simplă sau profilată, potrivite pentru orice stil de șemineu la perete sau pe colț. Brâurile din lemn au nevoie însă, să fie tratate cu substanțe ignifuge cu rol de protecție la foc.

 

Pentru a te putea convinge de efectul special pe care o cornișă îl poate oferi unui șemineu pe lemne, vizitează site-ul prietenilor noștri de la semineealba.ro care vor fi încântați să-ți prezinte o serie de modele de șeminee, dar și diferite tipuri de soba semineu,  realizate de către aceștia, pe întreg teritoriul țării și nu numai. Modelele sunt proiecte reale, ce au fost realizate în locuințele a mii de clienți mulțumiți, iar șemineele fiind construite conform dorintelor și gusturilor acestora, respectând cu strictețe o serie de parametri tehnici de siguranță, funcționalitate și confort.

related posts

Modifică setările cookies