Gaga lansează o linie de beauty


Lady Gaga lansează lansează o linie de make-up care va purta numele "Haus Beauty".


Artista din Statele Unite le-a dezvăluit fanilor câteva look-uri pentru care au fost folosite produsele pe care urmează să le lanseze.

În februarie, cântăreața a făcut demersuri pentru a obține drepturi legale asupra numelui ,,Haus Beauty” și se pare că sub acest brand ar urma să fie lansate mult mai multe produse cosmetice decât a anunțat ințial: fonduri de ten, rujuri, farduri de pleoape, produse hidratante, uleiuri de corp, inclusiv parfumuri, lac de unghii și creme de protecție solară. 

Data oficială a lansării nu a fost încă făcută publică, însă există speculații că evenimentul ar urma să aibă loc în a doua parte a anului. Gaga nu e la prima experiență de acest gen. Ea a mai lansat și parfumul Lady Gaga Fame, alături de Coty. 

În ultimii ani, tot mai multe vedete au investit în linii de produse cosmetice. Jennifer Lopez a lansat o linie de produse de machiaj, în colaborare cu Inglot, iar KKW Beauty, lansată de Kim Kardashian în iunie 2017, e unul dintre cele mai populare businessuri de acest gen.  De asemenea, Rihanna are și ea propria linie de cosmetice, Fenty Beauty. La fel și Tyra Banks sau fotomodelul Miranda Kerr.

related posts

Modifică setările cookies