SHOPPING ALERT: uite ce cosmetice propune Peggy Sage pentru Craciun


Craciunul se apropie cu viteza, asa ca trebuie sa te asiguri ca fiecare particica a corpului este pregatita sa straluceasca. Pentru un make-up impecabil si o manichiura de sarbatoare, vezi ce produse profesionale propun cei de la Peggy Sage.


1. Fasion Plum pentru pleoape
Fashion Plum este noua nuanta de Fard de pleoape de la Peggy Sage. Face parte din colectia Lumiere cu o textura intens pigmentata care asigura un confort absolut si un rezultat de lunga durata.
Pret 20,08 lei

2. Gene false
Noile Gene false Regard Angelique de la Peggy Sage innobileaza ochii si ii da privirii sclipiri de vedeta. Cutia contine un adeziv si un manual de utilizare.
Pret 46,31 lei

3. Stilou intaritor de unghii
Stiloul intaritor pentru ingrijirea unghii are rolul de a fortifia unghiile, conferindu-le un aspect sanatos. Este ideal pentru unghiile moi carora le reda vigoarea si naturaletea. Se foloseste ca o baza tratament pentru unghii si cuticule. Contine trei rezerve care asigura numeroase utilizari.
Pret 50,43 lei

4. Pile de unghii Melkior
Pilele de unghii Melkior au doua fete si se folosesc pentru pilirea si conturarea unghiilor naturale. Prezinta un grad de abraziune a smirgelului diferit: pe o parte este o textura mai dura si pe cealalta o textura mai fina. Sunt disponibile in cateva variante cromatice.
Pret 6,20 lei

5. Carusel cu strasuri pentru unghii
Patrate, romburi, stelute, flori, cercuri, inimioare, ciorchine, semilune. Sunt noile modele de strasuri pentru unghii de la Peggy Sage. Colectia Chicago, cu 12 propuneri argintii pentru arta decorativa a unghiilor.
Pret 65,15 lei

6. Ruj rosu Moscow Peggy Sage
Pret 38,6 lei

7. Lac de unghii Un Peu Peggy Sage
Pret 34,39 lei

  • SHOPPING ALERT: uite ce cosmetice propune Peggy Sage pentru Craciun

related posts

Modifică setările cookies