Ce tipuri de bărbați să eviți în viață 


Iată, mai jos, niște tipologii de bărbați care, în opinia mea, sunt de evitat.


Bărbatul cu ambiții mici

La prima impresie pare că te poți baza pe el, el are un job bun, conduce o mașină bună, merge în vacanță odată pe an vara, și asta lui îi convine. El pare că oferă stabilitate. El consideră că este bine așa cum este. Însă dacă tu ești o femeie activă, energică, vei dori mai mult confort în viață decât îți poate el oferi. 

Vei dori alte vacanțe, vei dori să cunoști alte culturi, dar el nu are buget pentru asta, și mai ales el consideră că nu este necesar mai mult de atât. 

Cu timpul iluzia ta de stabilitate, exact ca și respectul față de el, se va dizolva în toate nemulțumirile tale. 

Tu vei fi activă, energică, și nu vei suporta să-l vezi cum stă pe canapea și se pregătește de o nouă zi la job. 

Dacă ești o femeie cu ambiții mai mici decât ale lui, veți fi un cuplu perfect. 

 

Deșteptul sărac

El știe tot și vorbește atât de frumos, de îți vine să-l asculți mereu, discută pe orice temă, însă nu are o situație financiară bună. Tu desigur te simți vrăjită, de faptul că ai găsit un bărbat așa de carismatic și deștept, te implici într-o relație cu el și îți dai seama că nimic nu se întâmplă, iar acum tu muncești pentru amândoi, el nefiind în stare să aducă venituri în casa.

Dacă este atât de deștept, de ce trăiește atât de prost? 

 

Petrecărețul 

 El este la curent cu toate trend-urile, este admirat, iubit și chemat peste tot, are mulți prieteni, este plăcut, foarte activ social, dar pentru el petrecerile înseamnă mult mai mult decât relația cu tine. De la început te încântă pentru că el este un bărbat activ, dar mai târziu îți dai seama, că el altceva nu are de oferit. Toată viața lui înseamnă petrecerile, ieșirile cu băieții, cluburile. Dacă îți dorești o relație serioasă nu te implica într-o relație cu acest tip de bărbat. 

Tiranul 

De la prima întâlnire el este gata să-și asume toate problemele tale, ca de exemplu: ți se strică mașina și aveai ceva de rezolvat, tu stai acasă și el rezolvă tot, sau vrei să ieși în oraș cu prietenele, el vine cu tine pentru ca ele să știe că ești într-o relație. În sinea ta tu ești bucuroasă că în sfârșit ai găsit un bărbat adevărat, care vrea să îți rezolve toate problemele. Dar cu timpul el va prelua toate aspectele vieții tale, iar tu ajungi să depinzi total de el, nu mai ai niciun control asupra vieții tale.El decide cu cine poți tu să comunici, cum să-ți faci manichiura, cine îți este prietenă. De asemenea el este genul de bărbat care îți verifică telefonul. 

 

Afemeiatul 

 De la primele întâlniri, el îți spune că te-a așteptat toată viața, cât de bucuros este că te-a întâlnit. Zici că totul e ca în filme.  Afemeiatul scoate foarte ușor pe gură cuvintele ”te iubesc”, ” ești frumoasă”, pentru el aceste cuvinte nu reprezintă nimic, pentru că ceea ce îți spune ție, el spune în paralelel la alte trei femei. 

Relația ta cu el va fi doar stres cronic, lacrimi, neîncredere, mereu îndoieli, oare unde merge, oare ce face, poate te înșeală, ce este mai grav este că el flirtează în prezența ta cu alte femei. 

 

Ce înseamnă o relație sănătoasă? 

O relație armonioasă înseamnă timp de calitate petrecut împreună, stil de viață sănătos, comunicare, încredere. O relație sănătoasă este lipsită de stres și de adrenalină, însă foarte puține femei sunt pregătite pentru așa ceva. 

În 7 ani de practică am observat că fiecare femeie vrea o relație sănătoasă, care să nu fie toxică, dar faptele ei sunt contrare. Ea plătește o groază de bani la traininguri, caută informație, caută cursuri, dar ea este cea care îl sună insistent, până când el are chef să îi răspundă, îl urmărește pe site-urile de socializare, merge până și pe același drum cu el poate se intersectează. 

O relație sănătoasă este una liniștită, chiar plictisitoare pentru o femeie dependentă de adrenalină, obișnuită să relaționeze cu nervi, emoție puternică, suferință. 

Divergențele într-o relație sănătoasă se pot soluționa pe cale pașnică prin comunicare. O relație armonioasă vine odată cu liniștea și pacea interioară, atunci când nu cauți să extragi emoția din certuri, suferință, durere emoțională, nu te victimizezi, nu atragi atenția asupra ta, nu cerșești iubire. 

Armonia și echilibrul interior există atunci când emoția ta autentică este reprezentată de liniștea ta, de pace sufletească, de stimă de sine, de plăcere de a trăi, de iubirea de semenii tăi, de natură, de copii, de lumea în care trăiești. 

Dacă femeia neliniștită nimerește într-o relație sănătoasă cu un bărbat disponibil emoțional, matur și asumat, ei i se va părea plictisitoare. Este mult mai palpitant o relație cu un bărbat care nu răspunde la telefon, care comunică cu alte femei, care nu îi acordă timp și atenție, care are vicii. Ea este dependentă de stres în sângele ei, ea doar așa simte pulsul vieții. 

Partea cea mai tristă este că o femeie cu acest mod de viață niciodată nu se va realiza la justa sa valoare, niciodată nu va afla adevărata frumusețe a vieții, adevărata liniște, pentru că ea trăiește pe frecvențe foarte joase. 

Draga mea puterea ta stă în liniștea ta, te invit alături de mine în Școala de Feminitate.

 

a mai scris și

Modifică setările cookies