Importanța amplificării energiei sexuale în mod activ de-a lungul vieții femeii


Femeia tânără are multă energie sexuală, care începe să se diminueze odată cu asumarea mai multor responsabilități, odată cu apariția copiilor, cu diferitele joburi, resursa ei personală și implicit energia sexuală scade.


De-a lungul vieții, femeia care nu știe să mențină echilibrul între polul feminin și cel masculin, se va confrunta cu multe probleme, ea nu reușește să rămână conectată la esența ei feminină, iar legătura dintre ceea ce simte și cum trăiește, este de mult uitată.

Ea trece pe modul automat, îi lipsește dorința, face totul fără pasiune, efectiv nu mai are energie să -și trăiască viață, viața o trăiește pe ea. Ea nu se mai aranjează, nu se mai dă cu ruj, își taie părul scurt, fiind mai ușor de întreținut, caută haine care nu trebuie călcate, cel mai dureros este faptul că ea găsește mereu o scuză viabilă pentru această schimbare, ea se identifică doar prin familie, copii, soț, ea nu mai are resursă pentru ea.

Draga mea, tu trăiești așa?

Drama este atunci când copii pleacă, viața de cuplu se stinge. Femeia nu a menținut relația cu soțul, nu a menținut acea flacără care i-a adus împreună peste ani, poate nici măcar nu-și vorbesc cum o făceau odată, poate nici măcar nu mai dorm în același pat, și deși cei doi mai au multe de trăit împreună, efectiv nu mai au resursa, nu se pot amplifica unul pe celălalt, ajung să fie doi străini într-o încăpere. Femeia ajunge să trăiască o criză personală, care ori o ridică spre o schimbare în bine, ori ea se scunfundă și într-o mai mare pierdere a identității personale.

De aceea, este foarte important ca femeia înțeleaptă să înțeleagă, că ea este responsabilă de propriile trăiri, de starea sa, de bucuria pe care o poartă, ea trebuie să înțeleagă că este necesar să lucreze activ pentru creșterea energiei sexuale. Astfel, prin această creștere, ea menține armonia în cuplu, în relaționarea cu bărbatul, cu copii, familia extinsă, ea își amplifică soțul în același timp, ei fac schimb de energie în mod eficient, ei cresc împreună ca și cuplu,  pe toate planurile. Ea îi dăruiește emoție autentică, el o susține și îi pune lumea la picioare, devin cuplul de vis, de aur.

Femeia este necesar să practice tehnici și exerciții cu mușchii intimi pentru amplificarea energiei sexuale, mai ales după ce dă naștere copiilor. Ea pierde foarte multă energie în creearea unei noi vieți, și este necesar să înțeleagă anatomia propriului corp, cum să se recupereze după naștere, cum să se pregătească pentru asta.

Femeia care nu practică,  în lumea modernă, este stoarsă de puteri, de energie, și acest lucru este absolut normal, luând în considerare cât de multe responsabilități  are femeia modernă.

Care sunt soluțiile pentru a nu ajunge în aceste situații? Și mai ales care sunt soluțiile pentru a evita problemele  ginecologice odată cu înaintarea în vârstă?

În primul rând este necesar să te cunoști, să-ți cunoști corpul, să te iubești, așa cum îți iubești copilul, să te iubești pe tine.

În al doilea rând, este necesar ca din iubirea și dragostea de sine pe care ți-o porți, să faci acțiunile necesare pentru a corecta, recupera, aprofunda, ceea ce simți că-ți lipsește, ceea ce trebuie să îmbunătățești,  să schimbi.

Trebuie să-ți dedici măcar o jumătate de oră pe zi timp de calitate pentru tine: timp în care poți face o meditație, respirație abdominală, poți să-ți faci masaj singură, să-ți pui o mască, să dansezi, să faci un ritual care să-ți dea o STARE de bine.

Odată ce simți că te-ai conectat la corpul tău poți începe să lucrezi la amplificarea energiei sexuale prin diferite tehnici și practici pe care le poți face cu mușchii intimi, prin meditații, prin muncă activă de conectare la esența ta feminină, tu începi să simți în profunzime, efectiv ți se ia un văl de pe ochi și vezi lumea prin ochii tăi de femeie.

În proiectul ”Arta de a fi Femeie”, găsești nenumărate programe structurate pe nevoile tale. Pentru creșterea energiei sexuale, tu poți accesa Școala Sexualitatea Femeii, sau programul de vară, pachetul ”Femme Fatale”, care cuprinde ” Școala Femeia Regină” și ”Scoala de Sexualitate” la preț promoțional.

Odată ce accesezi aceste programe și vei practica, vei observa cum ți se amplfică energia sexuală în mod exponențial.

Care sunt semnele care arată că energia ta sexuală s-a amplificat?

Atunci când începi să faci practici de amplificare a energiei sexuale, vei observa că resursa ta personală s-a amplificat: ești mult mai eficientă, faci mai multe activități într-o zi, nu te simți epuizată, ai impresia că ziua ta are 48 de ore. Viața ta devine mai ușoară: îți merge mai bine la job, este posibil să  îți schimbi jobul pentru unul mai potrivit ție, iar viață de familie este în armonie. Cel mai important este faptul că tu chiar ai timp pentru tine: să te răsfeți, să te iubești, să te apreciezi.

Femeia amplificată nu se trezește obosită, iar dacă ai trecut prin asta vei observa o îmbunătățire instantă.

Amplificarea energiei sexuale crește și empatia femeii, astfel crește calitatea relaționării cu cei din jur. Amplificându-se emoțiile frumoase, femeia devine orgasmică și la propriu și la figurat.

Femeia iubește mai mult natura, copii, animalele, muzica, femeia are un vibe de relaxare, plăcut, femeie este orgasmică.

De asemenea ea ”gustă” altfel viața, i se amplifică gustul, ea înțelege și percepe altfel mâncărurile afrodisiace, vinul are altă însemnătate ca înainte, până și apa are aroma ei, mâncarea e la alt nivel de percepție de aici și expresia de ”orgasm culinar”.

Femeia orgasmică savurează, apreciază, gustă și respiră viața și experiențele din ea la un alt nivel de percepție, de plăcere. Totul este o plăcere, ea respiră bucurie prin toți porii.

Fericirea ta este mereu în mâinile tale, iar tu ești responsabilă de ea. Învață să te iubești și mai ales să te alegi, pe primul loc în viața tăi ești mereu tu. Atunci când vei învăța asta, familia ta va trăi în armonie, vei da lor cea mai bună versiune a ta, te vor cunoaște și te vor aprecia pentru asta.

Dacă simți că ai de lucrat la acest aspect accesează ”Școala Gheișelor” și-ți promit că vei găsi toate cheile necesare pentru a fi fericită și împlinită: https://artadeafifemeie.ro/product/scoala-gheiselor/

 

 

a mai scris și

Modifică setările cookies