Pe ce mi-am cheltuit banii în pandemie și de ce sunt îngrijorat


La ora la care scriu acest articol citesc un studiu care arată că numărul românilor care au folosit cardul pentru plăți online a crescut cu 14% în 2020, comparativ cu anul 2019. Pandemia de coronavirus ne-a schimbat multora obiceiurile, iar comportamentul față de shoppingul online nu face excepție.


De când suntem în pandemie n-am avut o relație diferită cu banii mei, însă pot spune că mi-am cheltuit câștigul lunar pe lucruri atipice. Lasă spirtul, dezinfectanții și măștile! Grosul banilor s-a dus pe altceva, iar asta mă cam sperie. Dacă te gândeai la „mâncare și băutură”, înseamnă că ai aceeași problemă și, e clar, avem nevoie amândoi de ajutor specializat.

Însă, poate cel mai greu de digerat a fost să constat că eu însumi m-am schimbat. În ce fel, rămâne între mine și cel mai bun psiholog al meu: myself.

Totodată, am renunțat la multe alte plăceri și „facilități” care până acum erau la ordinea zilei. S-ar putea să te regăsești în noua mea lume, așa că citește continuarea pe www.danbrumar.ro! Te aștept cu soluții.

Foto: Mediamodifier/Pixabay.com

a mai scris și

Modifică setările cookies