Ești distrusă sentimental? 7 sfaturi pentru a putea munci în continuare


Un concediu pe termen nelimitat, eventual pe o plajă exotică, ar fi cel mai bun remediu pentru doamnele și domnișoarele care suferă din dragoste și nu se mai pot concentra la sarcinile zilnice de la serviciu. 


Realist vorbind, există alte căi prin care poți atenua efectele negative ale unei despărțiri sau a unei perioade complicate din punct de vedere sentimental.
 
1. Gândul tău e în altă parte, așa că nu sta prea mult la serviciu, în limita posibilului. Orele petrecute în afara biroului te vor ajuta cel mai mult. 
 
2. Evită să lucrezi la mai multe lucruri deodată. Creierul e mai ocupat atunci când te concentrezi pe fiecare obiectiv în parte.
 
3. Sănătatea mentală și fizică e esențială, așa că încearcă să mănânci mai sănătos și să petreci mai mult timp la sala de fitness.
 
4. Nu trebuie să știe toți colegii prin ce momente dificile treci. E de-ajuns să te confesezi unei persoane de încredere pentru a te descărca.
 
5. Schimbă ceva în rutina zilnică de la locul de muncă, dar și acasă, în timpul liber. Orice modificare de acest gen te poate „restarta” emoțional.
 
6. Nu te arunca să rezolvi cele mai grele proiecte pe care le ai în față. Va veni și timpul lor, deocamdată axează-te pe lucrurile mai simple, mai abordabile.
 
7. La finalul zilei de muncă, fă o listă cu prioritățile din ziua următoare. Dacă nu știi precis ce ai de făcut a doua zi, atunci mintea ta va „fugi” mai ușor spre problemele personale.

related posts

Modifică setările cookies