Megan Fox a nascut! Vedeta a devenit pentru prima data mamica


Megan Fox a nascut un baietel pe care l-a botezat Noah Shannon. actrita si sotul lei, Brian Austin Green, au devenit parinti pe 27 septembrie 2012, dar abia acum au anuntat fericitul eveniment. Actrita Megan Fox a fost la fel [...]


Megan Fox a nascut un baietel pe care l-a botezat Noah Shannon. actrita si sotul lei, Brian Austin Green, au devenit parinti pe 27 septembrie 2012, dar abia acum au anuntat fericitul eveniment.

Actrita Megan Fox a fost la fel de discreta si pe parcursul sarcinii, refuzand sa mai continue un interviu dupa ce a fost întrebata indirect daca va deveni mamica. Mai tarziu, vedeta a confirmat sarcina pozand cu burtica la vedere, potrivit ProtV Magazin.

Megan a anuntat pe pagina de Facebook faptul ca a devenit mamica.

Am fost norocosi ca am putut sa ne bucuram de cateva saptamani linistite acasa, dar as vrea sa spun asta înainte sa apuce altii. Am nascut un baietel, Noah Shannon Green, pe 27 septembrie. Este sanatos, fericit si perfect. Suntem onorati ca avem sansa de a fi parintii acestui suflet minunat si ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca mi-a permis sa cunosc aceasta dragoste pura, nelimitata. Va multumim tuturor celor care ne trimiteti ganduri bune si energie pozitiva“, a scris actrita pe reteaua de socializare .

Megan Fox (26 de ani) si sotu lei, Brian austin Green s-au casatori in Hawaii în 2010.

related posts

Modifică setările cookies