O tânără de 21 de ani, care are o fiică de 15 ani, a stârnit dezbateri aprinse pe TikTok


Milioane de utilizatori de TikTok au fost lăsați fără cuvinte de dezvăluirea unei tinere de 21 de ani, care are o fiică de 15 ani. Hunter Nelson a trebuit să dea explicații în legătură cu statutul ei de mamă.


La prima vedere, Hunter Nelson ar fi devenit mamă la vârsta de 6 ani, dacă fiica ei are acum 15 ani. Tânăra din SUA a stârnit controverse pe TikTok, după ce a postat un clip care a suscitat interesul a milioane de oameni.

Eu, conducând în timp ce realizez că am 21 de ani și o fată de 15. Niciun profesor de la liceul ei nu mă va lua în serios”, a scris tânăra în postarea populară de pe TikTok. Pe bună dreptate, cei care au ajuns la acest clip meritau o explicație.

OMG, ai făcut un copil la 6 ani?”, este cea mai întâlnită întrebare din rubrica de comentarii.

Hunter Nelson a risipit misterul. Gracie, în vârstă de 15 ani, este sora ei vitregă. Amândouă și-au pierdut părinții care le aveau în grijă, iar ele au rămas singure. Din acest motiv, Hunter a solicitat acordul statului pentru a deveni mama surorii ei, în mod legal.

Am depus o cerere de tutelă pentru sora mea, în urmă cu câteva luni... Am simțit că cel mai bun mod de a-mi păstra sora în siguranță, fericită și de a-i îndeplini toate nevoile și dorințele, a fost să vină să locuiască cu mine. Totul este 100% legal”, a explicat tânăra „mămică” într-un alt clip devenit viral. Sursa foto@hunternelson

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Hunter a recurs la această metodă pentru a împiedica demararea procedurilor de legale de preluare a surorii ei în grija statului.

Probleme în procesul de obținere a tutelei

La început, Gracie nu a vrut să ajungă în grija surorii mai mari. Din mândrie, ea nu voia ca cineva să-și asume protecția ei. Mai mult, rudele din partea mamei sale s-au opus demersului, considerând că fetei îi va fi mai bine în compania unor „adulți responsabili”.

Până la urmă, Gracie și-a dat acordul, iar acum consideră că nu putea face o alegere mai bună.

Fotografii: @hunternelson

Vezi și VIDEO:

  • O tânără de 21 de ani, care are o fiică de 15 ani, a stârnit dezbateri aprinse pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies