A bifat doua aparitii pline de stil. Tinutele cu care Kristen Stewart a impresionat in ultimele zile


In ultima perioada, Kristen Stewart a iesit in evidenta datorita aparitiilor stilate si bine puse la punct de la evenimentele mondene, dand uitarii anii in care nu acorda o atentie deosebita felului in care se imbraca. 


Tanara de 25 de ani participa la evenimentele de promovare al celui mai recent film in care apare, Clouds of Sils Maria, ocazie cu care a reusit sa atraga atentia in sens pozitiv criticilor de moda datorita hainelor perfect alese si bine accesorizate. 

La screening-ul din New York, actrita a purtat un costum alb, format din pantalon si sacou, cu un top greige si pantofi decupati Louboutins, intreg-ul outfit punandu-i in valoare feminitatea. 

In ceea ce priveste machiajul si coafura, starul din Twilight a mers pe ideea de discret si natural, potrivindu-se foarte bine cu restul tinutei. 

La o zi dupa, Kristen Stewart a fost prezenta la New York Film Critics Circle Awards, unde a primit trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, ocazie cu care a reusit sa impresioneze din nou din punct de vedere vestimentar.

Tanara a purtat un costum negru, cu dantela, format din doua piese, top si fusta, care i-a pus in evidenta silueta de invidiat. De aceasta data, Kristen Stewart a optat pentru un machiaj mai expresiv, iar parul l-a avut dat pe spate.

  • A bifat doua aparitii pline de stil. Tinutele cu care Kristen Stewart a impresionat in ultimele zile

related posts

Modifică setările cookies