La prima vedere, pare cea mai feminina si seducatoare aparitie a lui Kristen Stewart. Incaltamintea ii strica insa tot aspectul


Nu mai e un mister pentru nimeni faptul ca actrita din "Twilight" nu agreeaza tocurile si ca ar face orice sa nu poarte pantofi incomozi la aparitiile publice. In aceasta perioada insa, e nevoita sa faca acest lucru.


Kristen Stewart isi promoveaza in aceasta perioada a anului 2 filme, Clouds of sils Maria si Camp X-Ray, si e nevoita sa participe la tot felul de emisiuni si premiere. Machiajul, coafura si hainele elegante sunt cerintele esentiale pe care ea trebuie sa le indeplineasca.

Kristen nu este insa o fana a rochiilor stralucitoare si glamuroase, cu atat mai putin a pantofilor cu toc, pe care ii evita in mod normal. In public si mai ales la evenimente mondene, trebuie sa-i poarte. Actrita gaseste insa metode de a nu-i incalta.

De exemplu, ea a fost surprinsa recent in timp ce parasea hotelul Greenwich din New York si se indrepta catre premiera peliculei Clouds of sils Maria imbracata intr-o rochie mini, eleganta si incaltata in... pantofi sport. Look-ul ei feminin si senzual era complet dezechilibrat de pantofii nu tocmai eleganti, ceea ce i-a lasat pe multi cu gura cascata.

Din fericire, pe covorul rosu ea s-a schimbat si si-a pus in picioare o pereche de pantofi stiletto care i-au completat frumos look-ul si i-au pus in evidenta picioarele tonifiate, interminabile.

  • La prima vedere, pare cea mai feminina si seducatoare aparitie a lui Kristen Stewart. Incaltamintea ii strica insa tot aspectul

related posts

Modifică setările cookies