Putini s-ar fi asteptat sa o vada asa. Kristen Stewart, intr-o rochie mini care ii face picioarele sa para interminabile


Daca in mod normal Kristen Stewart este criticata pentru aspectul ei destul de neingrijit, de acesta data tinuta ei a primit o multime de complimente. Alegerea vestimentara de la un eveniment Chanel a fost cu adevarat spectaculoasa.


Greu de inteles pentru unii, dar Kristen Stewart este una dintre cele mai noi muze ale designerului Karl Lagerfeld. Acesta o invita pe actrita la toate evenimente mondene si o include in campaniile de promovare ale brand-ului, semn ca vede ceva special in aspectul ei androgin.

Adepta a tinutelor lejere si o mara fana a blugilor, Kristen respecta parerile lui Karl Lagerfeld si la evenimentele mondene la care o invita poarta numai rochii spectaculoase si articole vestimentare elegante. Asa s-a intamplat si la cea mai recenta aparitie publica, unde tanara de 25 de ani a impresionat intr-o rochie scurta.

Foarte arhitecturala, piesa vestimentara i-a scos lui Kristen in evidenta picioarele lungi si tonifiate. In plus, cu machiajul si coafura potrivite. fosta iubita a lui Robert Pattinson a stralucit. Iata cum a aparut si de ce a primit numai laude pentru acest look:

  • Putini s-ar fi asteptat sa o vada asa. Kristen Stewart, intr-o rochie mini care ii face picioarele sa para interminabile

related posts

Modifică setările cookies