Pantalonii sunt total opționali! Cum s-a îmbrăcat Kristen Stewart la o întâlnire de afaceri


Pantalonii sunt opționali pentru vedetele de la Hollywood. În mod normal, să ieși pe stradă în… chiloți este considerat lipsit de bun simț, însă printre vedete a ajuns normalitate.

Tag-uri: #Kristen Stewart

Kristen Stewart este una dintre cele mai nonconformise vedete de la Hollywood, cu un stil vestimentar care fie o plasează direct pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate celebrități, fie eșuează lamentabil, fiind fruntașă la dezastre vestimentare.

De data asta, părerile printre fani sunt împărțite. Paparazzii au surprins-o pe Kristen Stewart venind de la ceea ce pare o întâlnire importantă, profesională, îmbrăcată practic în… chiloți tricotați.

Actrița și-a făcut apariția într-un outfit bizar, cu pantofi eleganți cu toc și o geantă Chanel, însă… fără pantaloni pe ea. Kristen pare foarte mândră de ținuta ei, fiind toată numai un zâmbet.

În ultima vreme, stilul ei este din ce în ce mai provocator – și cea mai recentă apariție pe covorul roșu a fost…. fără pantaloni. Sau rochie :)

Însă nu este nici prima, nici ultima vedetă care iese în… chiloți pe stradă. De soția lui Kanye West nici nu mai are rost să pomenim, pentru că ea e la nivelul următor: a renunțat și la lenjeria intimă!

VEZI SI: Vedeta care și-a făcut apariția la Festivalul de la Veneția în… chiloți flaușați. Actrița a surprins cu look-ul ei

Sursa foto: PROFIMEDIA

  • Pantalonii sunt total opționali! Cum s-a îmbrăcat Kristen Stewart la o întâlnire de afaceri

related posts

Modifică setările cookies