Diferenta ca de la cer la pamant in numai 2 ani. Trecerea lui Miley Cyrus de la outfituri wow la tinute "indoielnice"


Daca in 2012 si 2013 Miley Cyrus se anunta a fi o viitoare fashinista si un adevarat trend setter, in 2015 ne-am dat seama ca nimic nu este mai departe de adevar. In ultima perioada tinutele artistei sunt pentru multe dintre noi de neinteles si nu au nimic de-a face cu moda si trendurile, scopul lor principal fiind sa atraga atentia sau sa socheze. Asta cand nu apare direct goala...


Insa, cateodata Miley Cyrus mai face si mici exceptii. Ce-i drept, in 2015 este greu sa gasesti macar 5 tinute decente purtate de vedeta. Totusi, noi ne-am straduit si eliminand rochiile total transparente, exagerat de decupate sau super kitschoase...am gasit cu greu una singura. Cea de mai jos, care nici nu putem sa spunem ca ne place prea mult :)

Insa, daca eliminam 2015 din calendar (si aparitiile de groaza de la MTV VMA), Miley Cyrus are cateva aparitii wow, cu care i-a cucerit pana si pe cei mai vehementi critici ai ei. Nici macar 2014 nu a fost un an chiar atat de rau pentru Miley Cyrus (fata de 2015!) din punct de vedere fashionistic.

Eliminand rochia din "bandaje" care de abia i-a acoperit sanii de la GALA amFAR, cantareata a purtat cateva tinute pe care ni le-am dori si noi in garderoba. Ce-i drept, nu pe covorul rosu.

2013 este anul nostru preferat in ceea ce o priveste pe Miley Cyrus. Are o "freza" chic, o atitudine sexy si tinute stylish. 

Si in 2012, Miley ne-a impresionat de cateva ori pe covorul rosu.

  • Diferenta ca de la cer la pamant in numai 2 ani. Trecerea lui Miley Cyrus de la outfituri wow la tinute indoielnice

related posts

Modifică setările cookies