Prima aparitie publica a lui Miley Cyrus dupa problemele care au aparut cu iubitul ei. Cum a fost fotografiata


Miley Cyrus pare sa nu fie foarte afectata de imaginile care au aparut cu Patrick Schwarzenegger in timp ce se afla in compania altei femei.


Prezenta la un eveniment monden la sfarsitul acestei saptamani, cantareata a fost in continuu cu zambetul pe buze si s-a distrat alaturi de ceilalti invitati, lasand deoparte problemele din viata persoanala.

Vedeta de 22 de ani a purtat o tinuta sexy, adica o rochie mini, din piele, la care a acceosrizat dres negru si o pereche de sandale cu platforma, argintii.

Recent, paparazzii l-au surprins pe Patrick Schwarzenegger in ipostaze compromitatoare. Iubitul lui Miley Cyrus o imbratisa patimas pe o domnisoara bruneta, sexy, in bikini ceea ce creat o adevarata valva pe internet.

Cu toate ca Patrick a insistat ca bruneta nu ii este decat o foarte buna prietena si ca nu ar face niciodata nimic pentru a o rani pe Miley, presa a tras concluzii si l-a declarat pe fiul lui Schwarzenegger un infidel. Reactia lui Miley dupa aparitia imaginilor si raspunsul ei? Cel putin bizar.

Cyrus a profitat de conturile ei de pe retelele de socializare si a scris o "oda a prieteniei", tinand sa sublinieze ca si ea are amici foarte buni de sex masculin.

  • Prima aparitie publica a lui Miley Cyrus dupa problemele care au aparut cu iubitul ei. Cum a fost fotografiata

related posts

Modifică setările cookies