Fashion Police: Mihaela Radulescu - sexy sau prea dezgolita la un eveniment monden?


Vedeta a fost prezenta aseara la evenimentul de lansare al Orange TV, al carei prezentatoare a fost. Cu aceasta ocazie, Mihaela Radulescu a purtat o rochie neagra care a facut senzatie printre invitati.


Creatia, semnata de prietena prezentatoarei TV, Dana, a sucit capetele celor prezenti din numeroase motive. In primul rand, rochia are un decolteu adanc, care i-a pus perfect in evidenta bustul generos al Mihaelei.

In al doilea rand, creatia extrem de scurta este acoperita de un strat de dantela cu decupaje, care i-a lasat la vedere picioarele tonifiate. Rochia a mai avut si un brau de piele negru, foarte lat, care a subliniat talia foarte subtire a vedetei.

Prezentatoarea TV a postat fotografia de mai sus pe contul ei personal de Facebook, urmarit de peste 29.000 de fani.

Reactiile la tinuta ei au fost mixte. Desi au existat voci care au admirat-o, au fost si cativa critici. "Mihaela Radulescu Schwartzenberg inconfundabila, greu de egalat, si asta fara pupincurisme, ca sa ne intzelegem!!!", a scris o admiratoare.

"Pozitia nepotrivita a picioarelor Andreei, strica poza ! Pozitia corecta, un picior in fata, pentru picioare departate, nu lateral..." a comentat altcineva, gresind, evident, numele protagonistei. Mihaela Radulescu nu si-a pierdut insa simtul umorului in fata comentariului si i-a raspuns: "Nodul in papura n-a murit, vad:) Cu drag, Andreea:):)".

Te asteptam in sectiunea de comentarii sa ne spui ce parere ai despre tinuta vedetei TV!

  • Fashion Police: Mihaela Radulescu - sexy sau prea dezgolita la un eveniment monden?

related posts

Modifică setările cookies