Mihaela Radulescu, aparitie sexy intr-o rochie aurie. Vezi cum se mentine in forma pe timp de vara


MIhaela Radulescu nu ezita sa-si arate corpul in cele mai sexy rochii. Ea a fost vedeta serii la petrecerea de lansare a unei inghetate-crema si a impresionat cu un decolteu generos si o talie de invidiat. 


Mihaela Radulescu a lansat prima inghetata de baut: GranCrema – “Inghetata care se bea... ca o rafinata cafea”. Imaginea acestei inghetate este frumoasa Catrinel Menghia care a fost si ea asteptata la eveniment, dar nu a mai putut ajunge. 

Mihaela a impresionat cu tinuta sa - rochia aurie i-a venit perfect pe pielea bronzata, iar coafura simpla a avantajat-o, ca intotdeauna.

Vedeta a dezvaluit intr-un interviu pentru Perfecte.ro ca o ajuta si genele in ceea ce priveste frumusetea fizica, insa are si anumite reguli pe care le respecta cu sfintenie.

"Nu pierd noptile, nu stau in fumul altora, nu beau alcool niciodata (cu exceptia paharului de vin rosu pe care-l savurez in vreo ocazie sociala), nu acumulez nervi, tristeti inutile, griji pentru care sa ma consum mai mult decat gasindu-le rezolvarea.... "Dupa 40 de ani nimeni nu mai e tanar", spunea Coco Chanel, dar oricare dintre noi poate fi irezistibil, oricare dintre noi isi poate gasi iubirea, linistea, performanta, drumul...", a spus ea.

Vedeta a explicat intr-un interviu pentru Povestiri Adevarate cum se mentine in forma. Vezi video-ul de mai jos!


Mihaela Radulescu a dezvaluit metoda care o ajuta sa arate atat de bine. Afla care este secretul frumusetii vedetei! - VIDEO pe www.acasatv.ro

  • Mihaela Radulescu, aparitie sexy intr-o rochie aurie. Vezi cum se mentine in forma pe timp de vara

related posts

Modifică setările cookies