Kate, Ducesa de Cambridge, adoră acest palton. De câți ani îl poartă la evenimentele oficiale


În ciuda statutului ei, Kate Middleton este foarte conservatoare când vine vorba de ținutele vestimentare. Ducesa de Cambridge a dezvoltat un atașament rar față de un palton creat de celebrul designer Alexander McQueen.


Un palton albastru, simplu, sobru, potrivit pentru orice tip de eveniment desfășurat în aer liber, este una dintre piesele vestimentare preferate ale ducesei de Cambridge. Creație a designerului vestimentar britanic Alexander McQueen, paltonul este purtat de Kate Mddleton la evenimente publice încă din anul 2014.

Ducesa a purtat haina chiar joi dimineață, la un eveniment organizat în cinstea celebrului cercetător naturalist britanic Sir David Attenborough. Kate a fost însoțită de soțul ei, prințul William. Ceremonia care a avut loc la bordul unui vapor de cercetare care a primit numele RRS Sir David Attenborough.

Prima dată când Kate Middleton a fost văzută purtând paltonul creat de Alexander McQueen a fost în aprilie 2014, în Noua Zeelandă. Atunci a participat, alături de soțul ei, la o ceremonie dedicată victimelor din Primul Război Mondial. 

Pe sub palton, ducesa a purtat o rochie neagră, în acord cu solemnitatea evenimentului.

Citește și: Meghan și Harry și-au scos bebelușul regal în lume. Archie e vedetă în Africa

 

În același an, câteva luni mai târziu, ducesa de Cambridge a purtat același palton. Se întâmpla în iunie, cu ocazia comemorării a 70 de ani de la debarcarea din Normandia.

În februarie 2016, ducesa a strălucit în mijlocul cadeților Forțelor Aeriene Regale. Paltonul, la loc de cinste, a fost asortat cu o insignă RAF, cercei cu diamante și cu aceiași pantofi cu toc de culoare albastru-navy pe care i-a purtat și cu alte ocazii.

Nici ducesa de Sussex nu renunță la hainele vechi, pe care le poartă la diverse ocazii. Potrivit Page Six, Meghan Markle a „reciclat” câteva haine mai vechi pentru turneul ei din Africa.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Nicki Minaj se retrage pentru a-și întemeia o familie

  • Kate, Ducesa de Cambridge, adoră acest palton. De câți ani îl poartă la evenimentele oficiale

related posts

Modifică setările cookies