Se comporta ca o femeie normala :). Gestul cu care Ducesa de Cambridge sfideaza regulile nescrise ale celebritatilor


Kate Middleton este cunoscuta pentru faptul ca isi recicleaza tinutele si le reinventeaza in functie de ocazie. In urma cu putin timp, ea a fost surprinsa apeland din nou la aceasta metoda si stralucind pentru a treia oara, in acelasi palton.


In urma cu cateva zile, Ducesa de Cambridge a participat la primul eveniment oficial din acest an, ocazie cu care s-a observat ca sotia Printului William a purtat un obiect vestimentar de care s-a folosit si in 2014, de doua ori.

Kate a fost imbracata intr-un palton albastru deschis, creatie Alexander McQueen, la care a accesorizat o pereche de pantofi cu toc si o palarie, ambele in nuante de albastru inchis.

In 2014, Ducesa a aparut la doua evenimente purtand acest palton, la vizitele facute in Franta si Noua Zeelanda, la cea din urma apeland si la aceeasi pereche de pantofi pe care a avut-o acum.

Aceasta practica a lui Kate Middleton nu este una neasteptata, fiind cunoscuta pentru faptul ca nu ezita sa poarte aceleasi haine la diferite evenimente la care participa.

  • Se comporta ca o femeie normala :). Gestul cu care Ducesa de Cambridge sfideaza regulile nescrise ale celebritatilor

related posts

Modifică setările cookies