(P) Tendințe 2024: alege cei mai la modă pantofi de bărbați pentru vară


Ești în căutarea unei doze de inspirație în modă ? După ce au fost analizate tipurile de încălțăminte pentru bărbați care au apărut pe podiumuri și în colecțiile celor mai importanți designeri ai lumii, anunțând tendințele verii, stiliștii te ajută cu recomandări privind modelele de pantofi care ar trebui să îți atragă atenția.Care dintre modele se potrivește cel mai bine stilului tău?


Tendințe vara 2024 – ce pantofi de bărbați oferă designerii ?

Ce pantofi vor domni în 2024? Designerii revin la finisaje cunoscute, deși uitate de ani de zile, inclusiv piele naturală și piele întoarsă extrem de moale. Aceste structuri apar pe încălțămintea modernă, ceea ce conferă modelelor un caracter complet nou, necunoscut anterior.

Tendința fierbinte din acest an este împrumutarea accentelor feminine în garderoba bărbaților. Te-ai obișnuit cu faptul că elementele vestimentare pentru bărbați, precum jachetele cu umeri căptușiți, pantalonii de costum și pantofii oxford, sunt acum mai populare în moda feminină. Cu toate acestea, oferta de încălțăminte pentru bărbați va include acum referiri, de exemplu, la pantofii Mary Jane sau decorațiunile pe care le puteai vedea anterior la pantofii cu tocuri înalte, balerini sau sandale. Verifică întreaga colecție de încălțăminte bărbați și descoperă ce ofertă vastă este disponibilă pe CCC.

Pantofi bărbătești la modă pentru vara 2024 – acestea sunt cele mai tari oferte!


Printre tendințele momentului vei găsi atât propuneri extravagante, perfecte pentru întâlniri, concerte și ieșiri cu prietenii, cât și încălțăminte atemporală, clasică, care te va însoți în timpul celor mai importante evenimente din acest an. În același timp, reține că pantofii pot da caracter întregului stil, așa că investiția în ei va dovedi că ești familiarizat cu tendințele modei!

Cei mai la modă pantofi bărbați primăvară-vară 2024? Categoric, mocasinii! Indiferent ce model alegi, poți crea cu ușurință stiluri de podium cu ele. Totuși, mocasinii bărbătești decorați cu accente de bijuterii sunt considerați cei mai de dorit și despre ei se va vorbi cel mai mult. Este vorba despre modele cu lanțuri aurii sau argintii pe partea superioară, dar și franjuri sau ochiuri de piele strălucitoare prin care trec șireturile din piele. 

Designerii anunță că moda masculină în 2024 va fi cea mai bună prietenă a eleganței, iar în magazinul CCC vei avea numeroase modele. Bărbații vor fi mai dispuși să poarte zilnic nu doar sacouri și cămăși, ci chiar... cravate! Vremea pantofilor sport pentru astfel de ținute se apropie de sfârșit. Însoțitorul lor cel mai la modă vor fi pantofii oxford clasici, negri, cu o notă chic.

 

Pantofii sport au un design original care a intrigat creatorii de modă. Nu e de mirare, pentru că fețele lor sunt de obicei colorate, au adesea accente de neon, iar tălpile se remarcă prin forma lor futuristă. În 2024, aceștia vor deveni un plus unic pentru stilul de zi cu zi. Îi vei putea purta la prânz, la întâlnirile cu prietenii, iar modelele mai supuse... chiar și la birou! Aici, aspectul original al pantofilor și tehnologiile avansate încorporate în ei merg mână în mână cu confortul, motiv pentru care aceasta este una dintre propunerile pe care probabil le vor alege cel mai mult bărbații în acest an.

Designerii oferă în acest an finisaje clasice, precum piele de căprioară sau piele naturală. Cu toate acestea, pielea întoarsă este mai populară, în special cea maro. Cel mai adesea apare la pantofii care completează perfect atât stilul de zi cu zi, cât și stilul de afaceri.

Știi deja ce pantofi pentru bărbați vor fi considerați cei mai la modă în sezonul de vară 2024. Toate modelele menționate mai sus te așteaptă atât în ​​magazinele staționare CCC, pe site cât și în aplicație. Nu așteptați și mergi astăzi la o vânătoare de pantofi, pentru a surprinde pe toată lumea cu cunoștințele tale despre tendințe... și bunul gust în sezonul care urmează.

related posts

Modifică setările cookies