3 modele de cozi impletite spectaculoase. Cum sa atragi atentia cu coafura ta


Daca nu stii cum sa iti mai aranjezi parul lung, atunci poti incerca sa vezi cum ti-ar sta cu cele 3 modele de cozi de mai jos.


Impletiturile sunt mereu la moda, asa ca nu ai cum sa nu fii admirata cu acest gen de coafura. Ce-i drept, pentru modelele de mai jos vei avea nevoie de ajutorul unei prietene, care sa iti impleteasca parul.  

Este adevarat ca pentru a obtine acest gen de impletituri este nevoie de un par frumos, sanatos si voluminos, dar in aceeasi masura si de o pereche de maini indemanatice, multa rabdare, talent si practica.

"Coada de peste" este una dintre cele mai spectaculoase impletituri. Mai jos vezi un model stylish de fish tail, cu mult volum.

Cand auzi de impletituri in forma de sarpe, te gandesti din start la ceva extrem de complicat, insa nu e vorba de asa ceva nici pe departe, ci este poate una dintre cele mai simple impletituri. Realizezi o coada simpla din trei suvite de par, iar cand te apropii de final, tii strans de una dintre ele, in timp ce pe celelalte doua le tragi in sus, spre scalpul parului. Apoi le dai drumul din nou in jos, dar ceva mai lejer si astfel se formeaza impletitura in forma de sarpe.

Vezi mai jos un model spectaculos de coada de peste:

related posts

Modifică setările cookies