Impletituri deosebite. Inspira-te de pe Instagram pentru a obtine cele mai cool coafuri


Impletiturile sunt un must-have de cateva sezoane incoace si se pare ca vor ramane in tendinte mult timp de-acum inainte. Daca ai nevoie de inspiratie pentru a-ti aranja parul, iti venim in ajutor cu cele mai cool impletituri de pe Instagram. 


Daca odata doar fetitele erau fericitele posesoare a unor impletituri simple, care aveau doar rolul de a respecta conditiile impuse de doamna invatatoare, astazi acest tip de coafura este in voga in randul tuturor femeilor, care acorda o atentie deosebita podoabei capilare.

Daca te-ai saturat de clasicele codite spic si iti doresti sa te joci ceva mai mult cu suvitele tale medii sau lungi, nu ezita sa cauti inspiratie pe retelele de socializare. Pe Instagram, de pilda, vei gasi o multime de poze si coafuri car sa te inspire. Noi am selectat doar cateva dintre ele si vrem sa ti le aratam pentru a te incuraja sa cauti si singura, mai departe.

Iata impletiturile deosebite care ne-au atras noua atentia si care vor sta bine oricarei femei moderne si in tendinte: 

 
 

Lovely

 

 

 

"Sunt in tendinte atat cositele impletite si infasurate in jurul capului, cat si cele impletite la spate in linii oblice. Demne de ocaziile speciale, impletiturile sunt foarte chic si putem opta pentru ele in orice situatie.

 

Parul impletit poate fi in acelasi timp foarte sexy sau iti poate oferi o alura inocenta si copilaroasa. Desi in aparenta par complicate, impletiturile nu necesita mult timp si sunt foarte usor de realizat. Avem nevoie doar de stilul potrivit si de putina creativitate.

 

•braided updo• Do you guys want to see prom styles?

A photo posted by ℍΔIR PHOTOS (@thedailybraid) on

  • Impletituri deosebite. Inspira-te de pe Instagram pentru a obtine cele mai cool coafuri

related posts

Modifică setările cookies