3 trucuri de machiaj pe care probabil nu le folosesti, dar care iti vor face ochii sa arate senzational


Te-ai intrebat vreodata cum de reusesc toate vedetele sa arate impecabil pe covorul rosu? Ti-ai dorit si tu sa le reproduci machiajul, dar nu ai stiut exact la ce trucuri apeleaza pentru a avea ochi luminosi, mari si stralucitori? Iti venim in ajutor.


Nu toate ne-am nascut cu niste ochi mari ca ai papusii Barbie, dar putem invata cum sa creem iluzia de marime cu ajutorul machiajului. Si nu numai! Ne putem inspira de la vedetele noastre preferate pentru a ne ilumina pleoapele sau a crea un cateye perfect.

Iata cele trei trucuri noi si cool la care apeleaza toate vedetele:

1. Langa tusul lichid de ochi, traseaza o linie subtila de creion cu sclipici, care atenueaza impactul tusului si ii ofera look-ului subtilitate. Vdetele folosesc aceasta tehnica pentru a contura ochii si a-i face sa iasa si mai tare in evidenta.

2. Cand adopta un look smokey la care vor sa adauge si creion de ochi, nu sunt foarte precise. Poti si tu sa procedezi la fel. Daca nu ai mana foarte stabila, intinde creionul de ochi putin si vei obtine un aspect si mai misterios.

3. Pentru a crea efectul de ochi mari, aplica o nuanta intermediara pe pleoapa si una deschisa in pliul pleoapei. Alege un dermatograf intr-o nuanta deschisa atat pentru baza genelor superioare, cat si a celor inferioare. Alege mascara neagra si aplica din abundenta pe genele superioare 

related posts

Modifică setările cookies