Lifting al ochilor cu ajutorul machiajului. Un make-up artist dezvăluie care este secretul


 
Un make-up artist pe nume Melanie Belle a impresionat utilizatorii de pe TikTok cu un truc de machiaj care oferă instant ochilor un efect de lifting.Rezultatul inedit a strâns peste 5 milioane de vizualizări.


În clipul respectiv, tânăra le explică utilizatorilor aplicației cum să obțină acel efect de lifting, care este la modă printre celebritățile de la Hollywood, cum este cazul Bellei Hadid. Astfel, Melanie Belle, își începe demonstrația realizând un machiaj normal la ochi, cu o linie groasă de tus și gene false, care îi păstrează forma ochilor rotundă, așa cum este în mod obișnuit, după care trece la celălalt ochi.

Conform acesteia, trucul pentru un efect de lifting este să optezi pentru o linie de tuș subțire, care începe de la jumătatea pleoapei și se întinde în linie diagonală spre colțul extern al ochilor. După acest pas, în loc de a aplica o bandă de gene false întreagă, Melanie recomandă ca aceasta să fie tăiată în două și lipită doar o parte în colțul extern al ochiului, pentru a obține acel efect de migdală, numit și “fox eye”.

@melbellles which do we like better? #makeuptiktok #eyemakeuplook #doeeyes #sireneyes #makeuphackseveryday #makeuptipsandtricks ♬ original sound - melbellles

Pe măsură ce explică, make-up artistul își acoperă pe rând ochii, iar diferența este uimitoare.

De aceeași părere sunt și urmăritorii tinerei, care au rămas impresionați de trucul explicat de aceasta:

“Arăți total diferit. Mi-ar placea să fiu atât de bună la make-up”. “Îi voi arata asta make-up artistului meu pentru nuntă”, “Nu le spuneți bărbaților că ne putem schimbs forma ochilor."

Sursă foto: TikTok

 

related posts

Modifică setările cookies