Trucuri de machiaj pentru femei, după 40 de ani


În general, femeile se sperie de cifra 4 și mai ales de momentul când vor trece peste 40 de ani. Nu ar trebui să se întâmple asta, având în vedere că la 40 de ani de fapt suntem suficient de mature, inteligente, realizate din punct de vedere profesional. Iată câteva sfaturi de machiaj, de la Iuliana Balind, makeup artist.


Într-adevăr, pielea începe să își piardă elasticitatea, apar riduri, pete, uneori sensibilitate sau alergii, așadar, trebuie să știm să ne alegem produsele de skincare sau machiaj, corect și în concordanță cu vârsta. Pielea necesită o atenție mai sporită, produsele de îngrijire trebuie alese riguros astfel încât sa nu accentueze imperfecțiunile datorate vârstei. , spune Iuliana Balind, make up artist.

Recomand să vă alegeți produse de calitate, verificate, testate și să nu aruncați banii pe produse ieftine și la întâmplare. Când vine vorba de fondul de ten, este bine să alegem texturi cât mai cremoase, cu finish cât mai natural, care să nu încarce excesiv ridurile de expresie și care să confere prospețime și hidratare pielii pe tot parcursul zilei. Odată cu trecerea anilor, pielea își pierde și strălucirea sau culoarea, așadar recomand să evitați conturul excesiv și să folosiți blush-uri în nuanțe cât mai discrete și naturale și totodată iluminatoare lichide subtile care să ofere pielii acea strălucire pierdută în mod natural , spune specialistul.

 

De asemenea, pot apărea cearcăne sau pete care se pot corecta sau neutraliza folosind anticearcăn sau corecție de culoare. Dacă ai pete roșii, poți folosi un corector verzui, înaintea fondului de ten, dacă ai cearcăne cu tenta albăstruie, poți folosi corector cu subton piersiciu, dacă ai cearcăne cu tenta mov, poți folosi corectoare cu subton galben. Recomand să nu se folosească farduri sau pigmenți foarte intenși pe pleoapa mobilă sau arcada, creioane foarte colorate sau întunecate ci produse cât mai luminoase și naturale. Poți aplica în fiecare dimineața la baza genelor un creion maro estompat ușor înspre piele, peste care un fard maroniu. Dacă pleoapa este descendentă pe linia genelor superioare, este de preferat să se evite fardurile foarte pronunțate. Puteți opta pentru rujuri în nuanțe calde, ușor mai închise decât pielea, poate chiar rujuri burgundy, maronii, cărămizii, acestea vor echilibra chipul armonios. Evitați folosirea creioanelor pentru conturul buzelor și difuzați ușor marginea rujului peste linia buzelor, declară make-up artistul.

 

 

related posts

Modifică setările cookies