(P) Cum să îți protejezi părul pe timpul verii


În sezonul cald trebuie să acordăm o atenție sporită îngrijirii părului. Soarele, razele UVA și UVB, căldura excesivă, umiditatea, apa sărată a mării, precum și substanțele chimice adăugate în apa din piscine (de ex. clorul) sunt cei mai mari dușmani ai firului de păr. 


Toate acestea, alături de procesarea termică (uscător de păr, perie rotativă, placă, ondulatore) și accesoriile, precum elasticele de păr sau agrafele, ajung să agreseze firul de păr, care, pe fondul unei hidratări insuficiente, se deteriorează, își pierde din culoare, devine uscat și fragil și ajunge chiar să se rupă. 

Razele solare puternice au un impact termic real asupra firelor de păr, decolorându-le și lipsindu-le de elasticitate. Chiar și părul natural, nevopsit, este vulnerbail în sezonul cald uscării și degradării excesive. 

Ultravioletele afectează rezistența, aspectul și suplețea fiului de păr, drept urmare este imperios necesar sa apelați la formule de tratament și produse de styling speciale pentru păr uscat, tern si casant. Pentru a-i păstra structura puternică, hidratarea este esențială.

Soluția noastră pentru tine: ELGON Luminoil Instant Synergy!

Spuma inovatoare Luminoil Instant Synergy reprezintă un tratament expres pentru restructurarea fibrei capilare, hidratarea și protecția firului de păr. Tratamentul fortifică și oferă strălucire încă de la prima utilizare, fiind ideală pentru toate tipurile de păr, în special pentru cel uscat și tratat chimic. 

Tratamentul expres sub formă de spumă, din linia de îngrijire a părului Luminoil conține Redoxina 2.0, complex care încorporează acid hialuronic și keratină de plante, făcând părul mai puternic și mai sănătos, cu un efect de control al timpului.

Produs disponibil pe: https://www.beautyoneshop.ro/ 


SINERGIE RESTRUCTURANTĂ

IDEAL PENTRU STRUCTURA FIRULUI DE PĂR Complex de substanţe restructurante şi protectoare ale firului de păr. Indicat pentru părul vopsit, decolorat, fin şi deshidratat. Luminoil este absorbit în mod integral de păr, nu incarca parul, ci il imbraca intr-o pelicule protectoare si il repara in profunzime. Tratament estival, poate fi utilizat pentru a proteja părul de razele UV, de clor şi de sare

  • (P) Cum să îți protejezi părul pe timpul verii

related posts

Modifică setările cookies