Impletiturile rusesti, coafura perfecta pentru 2014


Fie ca iti doresti o coafura perfecta pentru parul lung, fie una pentru parul scurt, impletiturile rusesti o alegere excelenta. Au inceput sa-si faca simtita prezenta inca de anul trecut pe covorul rosu, iar acum sunt si in Romania. Perfecte.ro a stat de vorba cu Oksana, cea care le imprumuta romancelor din farmecul si naturaletea rusoaicelor.


"Impletiturile rusesti sunt o adevarata arta. E vorba de mult talent si dibacie si sunt mult prea multe tehnici care poti fi abordate", ne-a marturisit Oksana, proprietara Oskana Russian Hair & Beauty Care.

Coafuri sofisticate pentru mamici, inspirate de vedetele de la Hollywood care au copii

Ea ne-a povestit cum au luat nastere. Se pare ca sunt originare din Franta, dar au fost preluate de baletul rusesc. "Folosindu-se foarte mult in Rusia, pentru ca rusoaicele aveau parul lung siil impleteau ca sa-l protejeze, tehnicile s-au dezvoltat atat de mult incat au inceput sa se faca din 2 fire, 5, 20 de fire".

Cat dureaza? Sunt unele impletituri care pot fi facute in 5, 10,15 minute si chiar 3 ore. Iar vestea buna este ca nu conteaza daca ai parul lung sau scurt: se pot face chiar si pe un par de o lungime de 4 centimetri.

  • Impletiturile rusesti, coafura perfecta pentru 2014

related posts

Modifică setările cookies