Horoscop zilnic 19 martie 2015. Sagetatorii iau o decizie importanta, iar Pestii sunt implicati intr-un conflict


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 martie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Esti deja cu gandul la week-end, iar asta nu este foarte bine, deoarece astazi ai o sedinta importanta la job, asa ca ar fi bine sa ramai cu picioarele pe pamant. 

Horoscop 2015 TAUR

Trebuie sa pregatesti o prezentare pentru un proiect de la locul de munca, de aceea astazi te baricadezi in birou si nu pleci pana nu este totul gata. 

Horoscop 2015 GEMENI

Ai parte de o zi linistita, iar dupa ce pleci de la serivicu te intalnesti cu cativa amici pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme, fapt care iti creeaza o stare de bine. 

Horoscop 2015 RAC

Esti intr-o forma de zile mari, lucrurile par sa se rezolve de la sine, iar ideile tale de la job sunt apreciate de superiori, deci ziua de astazi o poti declara una de exceptie. 

Horoscop 2015 LEU

Te-ai saturat de toate problemele din viata ta si mai ales de faptul ca ai renuntat la ideea de a avea grija de tine, de aceea astazi faci o schimbare si mergi la salon pentru o schimbare de look. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Apar ceva probleme financiare si nu prea ai idee cum sa le rezolvi, insa salvarea apare de unde te asteptai mai putin. Esti avansata la locul de munca, iar asta implica si o suma de bani mai mare pe care o primesti. 

Horoscop 2015 BALANTA

Primesti o veste proasta din partea rudelor si esti nevoita sa pleci din oras, asa ca iti amani planurile pentru urmatoarele zile pentru a-ti rezolva problemele. 

Horoscop 2015 SCORPION

Esti atentionata la job pentru lipsa de implicare din ultima vreme, asa ca este important ca in aceste zile sa faci in asa fel incat sa fie data uitarii aceasta impresie. 

Horoscop 2015 SAGETATOR

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, insa esti destul de indecisa, de aceea ar fi indicat sa te sfatuiesti cu cineva in care ai incredere. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Astazi este ziua schimbarilor pentru tine, iar prima pe care o faci este sa incepi sa faci mai mult sport, de aceea incepi ziua cu o tura de jogging prin parc. 

Horoscop 2015 VARSATOR

O problema de sanatate mai veche iti creeaza destul de multe neplaceri in ultima perioada, iar astazi te vezi nevoita sa mergi la un consult de specialitate pentru a afla care sunt cauzele si ce ai de facut. 

Horoscop 2015 PESTI

In urma unor discutii contradictorii pe care le-ai avut cu un coleg de al birou, trebuie sa oferi niste explicatii superiorilor pentru aceasta situatie, iar pana la urma reusesti sa scapi de problema. 

related posts

Modifică setările cookies