Horoscop zilnic 17 martie 2015. Pestii iau o decizie importanta, iar Balantele au parte de o zi aglomerata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 martie 2015.


BERBEC

Stresul si problemele personale din ultima perioada au inceput sa-si spuna cuvantul, asa ca ar fi bine sa ai mai multa grija de tine, iar astazi ar fi momentul potrivit pentru o iesire cu prietenii.

TAUR

Esti stresata din cauza unui proiect de la locul de munca, motiv pentru care nu mai reusesti sa te concentrezi cum trebuie, iar actiunile tale devin cam haotice. Incearca sa-ti aranjezi programul si sa fii mai organizata.

Citeste si: Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

GEMENI

Pretenii te invita in oras la un film, insa totul se dovedeste a fi o petrecere surpriza organizata de partenerul tau, ceea ce este impresionant. Bucura-te de aceste momente. 

RAC

Dimineata incepe cu o discutie destul de aprinsa cu partenerul de viata, iar lucrurile nu par sa mearga mai bine nici la locul de munca. Ai grija la iesirile necontrolate, altfel vei avea de suferit. 

LEU

Pentru tine se anunta o zi obisnuita, in care iti rezolvi problemele dupa programul obisnuit. Seara iesi in oras cu prietenii, apoi mergi la un film cu partenerul tau.

Citeste si: Cifra destinului. Ce spune despre tine si personalitatea ta. Invata sa o calculezi!

FECIOARA

Daca inceputul de zi nu este prea fericit din cauza unei dureri de cap insuportabila, pana la urma te mai inveselesti dupa ce primesti laude din partea superiorilor.

BALANTA

Ai parte de o zi extrem de aglomerata, cu foarte multa treaba la munca, dar pe care nu prea reusesti sa o duci la capat din cauza unei migrene cumplite.

SCORPION

Astrele sunt de partea ta, iar astazi este o zi potrivita pentru o investitie importanta sau pentru luarea unei decizii pe care ai amanat-o de multa vreme. 

Citeste si: Sexul este sportul lui preferat. Barbatul din zodia Sagetator nu rateaza niciodata tinta cand vine vorba de iubire

SAGETATOR

Partenerul de viata iti reproseaza ca l-ai cam neglijat in ultima perioada din cauza locului de munca, iar astazi te hotarasti sa-i faci o surpriza si pregatesti o cina romantica pentru voi doi.

CAPRICORN

Este o zi pe care ai vrea sa o uiti, dupa ce la munca reusesti sa te certi cu un coleg din cauza unei greseli pe care nu vrea sa si-o asume, iar acasa partenerul tau pare sa te considere invizibila. 

VARSATOR

Astrele nu sunt de partea ta astazi, asa ca ar fi bine sa te feresti de discutiile importante si sa amani luarea orcarei decizii care ti-ar putea afecta viitorul. 

Citeste si: Romantic si plin de sarm: motivele pentru care barbatul din zodia Balanta te va cuceri de la prima intalnire

PESTI

Primesti o oferta interesanta pentru preluarea unui proiect important la job, insa nu esti sigura daca vrei sa accepti aceasta provocare, asa ca te consulti cu partenerul de viata.

related posts

Modifică setările cookies