Horoscop zilnic 18 martie 2015. Leii au o zi cu probleme, iar Berbecii primesc o veste importanta de la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 martie 2015. 


Horoscop 2015 BERBEC

Incepi ziua cum nu se poate mai bine, dupa ce superiorii te-au anuntat ca urmeaza sa te promoveze. Seara sarbatoresti minunata veste alaturi de prieteni. 

Horoscop 2015 TAUR

Astrele iti sunt potrivnice astazi, iar toate iti merg pe dos. Te certi cu partenerul de viata dintr-un motiv absurd, iar la munca faci tot felul de erori prostesti. 

Horoscop 2015 GEMENI

Primesti o suma de bani de la care iti luasei gandul de ceva vreme, asa ca acum te poti ocupa de probleme financiare cu care te confrunti in aceasta perioada. 

Horoscop 2015 RAC

Te trezesti intr-o dispozitie foarte buna si reusesti sa-i inveselesti si pe cei din jurul tau, iar atmosfera de la job se mai detensioneaza din acest motiv. 

Horoscop 2015 LEU

Astazi nu ai chef de nimic, iar lucrurile par sa se desfasoare ca atare. La job te certi cu un coleg din cauza unor acte gresite, iar acasa ai tendinta sa-ti critici partenerul pentru orice.

Horoscop 2015 FECIOARA

Esti fericita datorita unei vesti pe care ai primit-o de la o prietena apropiata, asa ca debordezi de energie pozitiva pe care ti-o canalizezi spre finalizarea unui proiect de la job.

Horoscop 2015 BALANTA

Dupa un inceput de saptamana agitat, astazi ai sansa sa te odihnesti putin, adica sa iti rezolvi problemele cotidiene fara sa fii presata de timp, ceea ce pare o adevarata minune. 

Horoscop 2015 SCORPION

Trebuie sa convingi un coleg sa te ajute la un proiect, iar asta pare o misiune imposibila, tinand cont ca el vrea sa scape de orice responsabilitate, asa ca astazi trebuie sa dai dovada de mult tact si diplomatie.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti nevoita sa lipsesti de la serviciu din cauza unor probleme de sanatate destul de grave, din cauza carora toata ziua ti-o petreci prin spitale. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Te-ai saturat de monotonia care ti-a acaparat viata in ultima perioada, iar astazi esti hotarata sa iti modifici programul, iar dupa serviciu petreci cateva ore la un salon si prin magazine pentru a te rasfata. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Lucrurile nu prea merg bine la locul de munca, esti intr-o pasa destul de proasta, iar superiorii observa asta, iar astazi iti fac observatie in acest sens. 

Horoscop 2015 PESTI

Ti-ai neglijat prietenii in ultima vreme, asa ca astazi organizezi o iesire in oras ca pe vremuri, care iti prinde bine si tie, mai ales ca ai fost foarte ocupata la job. 

related posts

Modifică setările cookies