Horoscop zilnic 30 august 2016. Taurii pot intra in conflicte, iar Racii primesc un cadou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 30 august 2016.


BERBEC

Se imbunatateste viat de cuplu, in mod clar. Fie ca se intampla ceva definitoriu in relatia deja existenta, fie ca astazi cunosti pe cineva care iti schimba statusul, ziua este una plina de vesti noi in dragoste.

 

TAUR

Taurii se afla la mijloc, intre persoanele dragi care nu se inteleg tocmai bine intre ele. Tocmai de aceea, nu se simt foarte bine si devin foarte obositi inainte ca ziua sa se aproprie de sfarsit.

 

GEMENI

Voi veti primi o veste importanta in cursul acestei zile, sau o invitatie la unul dintre evenimentele sociale importante care vor avea loc in familia voastra.

 

RAC

Un prieten sau un coleg va aduce un cadou sau va invita in oras. Acest lucru nu are loc dintr-un motiv special, ci poate fi considerat mai degraba un gest de prietenie.

 

LEU

Intuitia ta ar trebui sa fie destul de antrenata in cursul acestei zile, cand se intampla tot felul de lucruri pe care nu ti-ar prinde rau sa le stii dinainte, pentru a evita ca anumite lucruri sa te ia prin surprindere intr-un mod negativ. 

 

FECIOARA

Astazi Fecioarele au o zi destul de buna, in care aproape ca se simt fericite. Experimenteaza o zi in care sunt extrem de deschise catre cei din jurul lor, dar si foarte comunicative, iar asta le ajuta.

 

BALANTA

Astazi Balantelor li se pregateste un eveniment interesant, poate chiar o reuniune cu fosti colegi, de care acestea se vor bucura la maximum. Vei regasi prieteni vechi si vei rememora momente importante pentrecute impreuna.

 

SCORPION

Au loc cateva schimbari in sfera profesionala, in aceasta zi. Porbabil ca te gandeai deja de mult timp la o schimbare, asa ca ziua aceasta nu aduce tocmai vesti greu de crezut.

 

SAGETATOR

Prima parte a zile Sagetatorului nu se arata cu nimic iesita din comun, ba chiar poate intra in categoria zilelor plictisitoare. Insa a doau parte a zilei vine cu o vizita neasteptata, care ii va da acestuia emotii greu de definit.

 

CAPRICORN

Esti de regula o persoana foarte directa, asa ca astazi nu vei face exceptie de la aceasta regula personala. Insa de data aceasta cineva va interpreta totul gresit si va veti afla pe marginea unui conflict.

 

VARSATOR

Astazi vei simti lipsa unor companioni, in anumite activitati si iti vei dori ca uneori sa poti primi ajutorul celorlalti, chiar daca te poti descurca si singura.

 

PESTI

Te simti destul de puternica astazi si gandurile tale functioneaza la maximum. Ai cateva idei pe care incepi sa le pui in aplicare si de la care ai asteptari financiare mari.

related posts

Modifică setările cookies