Horoscop 20 septembrie 2016. Leii sunt supusi unor teste, iar Racii au o zi perfecta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 septembrie 2016.


BERBEC

Cuvantul zilei este "actiune", pentru tine. Asteptai o veste, iar asta a venit in sfarsit, iar asta pune toate lucrurile in miscare. Esti plina de energie si incantata de faptul ca pana la urma totul a decurs cum ti-ai dorit tu.

 

TAUR

Ziua aceasta este plina de intamplari spontante si de schimbari care te scot usor din ceea ce iti propusesei sa faci si te arunca in necunoscut. Nu este ceva tocmai pe placul tau, dar cu putina rabdare vei putea duce ziua la bun sfarsit fara sa obosesti prea tare.

 

GEMENI

Nu vei reusi sa faci mare lucru astazi, chiar daca tu sperai sa duci la final cateva proiecte incepute de zilele trecute. Exista cateva lucruri care te vor impiedica si care iti vor cere sa iti canalizezi energia in alta parte. 

 

RAC

Este o zi perfecta pentru tine, asa ca te sfatuim sa profiti din plin de ea. Iar asta presupune sa faci si ceva doar pentru tine, asa ca incearca sa vezi pe cineva drag, sa iesi la plimbare, sau sa iti cumperi acel lucru la care visezi de mult timp.

 

LEU

Vei fi supusa unor teste astazi, unele complet neasteptate. O parte importanta a vietii tale este pe cale sa se schimbe si te vei afla in pozitia de a fce niste alegeri grele, care te vor influenta pe termen lung.

 

FECIOARA

Esti plina de energie astazi si te simti in putere sa faci orice. Asa ca vei trece peste unele restrictii de la locul de munca sau din cercul de prieteni, pentru a face lucrurile pe care tu le crezi corecte. Ai grija sa nu exagerezi!

 

BALANTA

Este ziua ideala pentru a face un pas in fata intr-o relatie anume. Fie ca este vorba despre partenerul tau sau despre o relatie de prietenie, ziua se anunta una numai buna pentru a delimita ce reprezinta aceasta relatie, dar si ce nu reprezinta.

 

SCORPION

Nu puteai cere o zi mai buna ca cea de astazi! O multime de energii pozitive sunt indreptate spre tine si vei trece printr-o intamplare semnificativa pentru viitor. Se anunta vesti bune pe toate planurile!

 

SAGETATOR

Se intampla ceva complet neasteptat astazi. Poate fi vorba despre viata de familie sau despre un grup de oameni dragi, unde au loc unele schimbari. Tot ce poti face este sa incerci sa sprijini toate partile implicate, pentru ca acesta este cel mai important rol al tau.

 

CAPRICORN

Ai investit mult timp si multa munca intr-un proiect, iar astazi aceste lucruri incep sa se si vada. Se ivesc unele oportunitati de afirmare si daca vei fi foarte atenta la ce se intampla in jurul tau, vei putea sa iti exprimi intocmai parerile care nu sunt deloc rele.

 

VARSATOR

Ai o stare destul de ciudata si dificila astazi, iar unele persoane pot considera ca esti incapatanata fara motiv, daca nu te vei obosi sa explici ceea ce faci. Este recomandat ca Varsatoarele sa incerce sa foloseasca acea diplomatie de care toata lumea stie ca pot da dovada.

 

PESTI

Astazi initiezi o schimbare foarte importanta in viata ta. Simti nevoia da libertate si de activitati noi, care sa iti hraneasca imaginatia.

related posts

Modifică setările cookies