Horoscop 19 august 2021.Vărsătorii scapă de persoanele toxice din viața lor, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 19 august 2021. 


Berbec

Sectorul asociat profesiei și muncii, dar și cel financiar sunt puternic activate, așa că nu-ți rămâne decât să demonstrezi ce poți, pentru că ai șanse mari să obții o avansare sau să începi proiecte noi, care să-ți ofere mai multă libertate. Veniturile tale pot crește semnificativ dacă știi să te pui în valoare.

Taur

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, ziua se anunță favorabilă. Te poți realiza în planul profesional. La actualul loc de muncă îți poți exploata la maximum experiența, să-ți pui în valoare calitățile. Surpriza poate veni de la un fost angajator care îți propune să te întorci sau este posibil să revii la o activitate pe care ai abandonat-o mai de mult.

Gemeni

Te preocupă casa, relațiile cu membrii familiei, administrarea unui bun imobiliar și returnarea unei datorii, pe care ai folosit-o să investești în reamenajarea spațiului de locuit. Recomandarea astrelor este să nu critici prea mult sau să faci acuzații nefondate la adresa celor cu care locuiești, pentru că este posibil să strici relațiile.

Rac

Ești foarte meticuloasă, astăzi, când vine vorba de pregătirea unui plan, a unei strategii, a unor documente pe care trebuie să le depui la o instituție publică. Totodată, este o zi bună pentru a-ți perfecționa cunoștințele și participi la un workshop, seminar sau curs de perfecționare profesională.

Leu

Deciziile financiare pe care le vei lua astăzi singură sau împreună cu partenerul de cuplu vor fi de bun augur pe termen lung. La locul de muncă nu ești de acord cu anumite viziuni ale colegilor tăi, însă decizi să cooperezi în proiectul la care lucrați. Pentru a evita unele neplăceri, preferi să ții pentru tine opiniile.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru pregătirea unei excursii, a unei deplasări în afara orașului în scop personal. La serviciu ai parte de evenimente care pot schimba cursul planurilor tale pe termen lung. În sfera sentimentală, primești vești de la o persoană din străinătate.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de izolare, meditație și-ți vin în minte situații și persoane din trecut, îți faci un bilanț și încerci să-ți dai seama unde/dacă ai greșit cuiva. În mare parte a gândurilor se îndreaptă spre familie, mai ales spre cei cu care ai avut conflicte de lungă durată.

Scorpion

Configurația astrală de astăzi îți aduce oportunități de materializare a unor contracte, colaborări, asocieri sau parteneriate personale sau profesionale. Ești determinată să-ți urmezi un plan de viață, ai multă voință și dacă știi ce vrei și întreprinzi acțiuni în direcția dorită de tine, vei avea și rezultate.

Săgetător

Contextul astral de astăzi aduce informații despre posibilitatea sau șansa de a te redresa financiar. Recomandarea astrelor este ca atunci când faci planuri, în cazul tău, care privesc situația materială, să te concentrezi doar pe ce ai nevoie și să-ți administrezi bine cheltuielile. Găsește un echilibru între sumele încasate și cheltuieli!

Capricorn

Contextul astral de astăzi te face să te remarci în planul social, să-ți demonstrezi abilitățile și experiența și să iei decizii care vizează planul profesional, în acord cu mentalitățile și filosofia ta de viață. Ți se propune un proiect pe termen lung, însă tu vei fi cea care va pune condiții. Dacă acestea nu se respectă, renunți și cauți în altă parte. Vrei să ai satisfacții profesionale și acestea se pot îndeplini doar dacă ți se respectă dorințele.

Vărsător

Astăzi, se anunță o zi în care te gândești la o schimbare profesională sau decizi să te implici în mai multe proiecte, să ai colaborări și mai multe surse de venit. În partea a doua a zilei, ai niște revelații și realizezi că trebuie să elimini din viața ta persoanele toxice, pentru a putea să mergi înainte.

Pești

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări, dialoguri și întâlniri cu prietenii cu care dezvolți teme privind viziunea, mentalitățile, filosofia de viață și sistemul de valori. La serviciu sau chiar dacă ești în vacanță, nu-ți dau pace niște gânduri, ai idei pe care vrei să le aplici într-un proiect și nu ai liniște până când nu îți faci niște notițe.
 

Din toamnă PRO TV aduce SuperStar România. Vezi mai jos un interviu cu Carla's Dreams, unul dintre jurații emisiunii.

related posts

Modifică setările cookies