Horoscopul lunii mai 2022. Berbecii au succes pe plan amoros, dar și la bani, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de sănătate, bani și dragoste în luna mari 2022.


Horoscop Berbec luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia ta, așa că vei avea parte de șanse și oportunități să-ți rezolvi unele chestiuni personale, relaționale. Evenimentul astral al lunii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce timp de două luni, în Pești, ca de la finalul anului să revină, pentru un an, înapoi în Berbec. Este un moment favorabil unor noi începuturi, ai șansa să începi o relație nouă, o afacere, un job, o formă de învățământ, să te muți la  casa ta. Pe 25 mai începe și Marte să-ți tranziteze zodia, așa că vei avea parte de multă acțiune pe toate planurile, în special pe cel amoros, pentru că vei avea dispoziție de flirt și aventură.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și răscolește puțin sfera financiară și comunicarea, relațiile cu persoanele apropiate, unde este nevoie să îndrepți o situație.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează în sectorul intereselor financiare, a moștenirilor, resurselor comune cu partenerul, dar și-n sectorul transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce și anunță încheierea unei etape. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și evenimente neașteptate în planul financiar, dar și oportunități de a face o schimbare.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă în zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul comunicării, informării, învățării, negocierilor și relațiilor cu frații. Ești invitată să-ți schimbi felul în care interacționezi cu ceilalți și să încerci să rezolvi o problemă cu cineva din familie.

 

Horoscop Taur luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, semn că te vei retrage și vei face o autoanaliză a vieții tale de până acum. Cum Venus este planeta iubirii, s-ar putea să-ți faci un bilanț ți-n sfera relațională.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în Pești, și la finalul anului să revină, pentru un an, din nou în Berbec. Posibil Jupiter să amplifice anumite stări emoționale, dar ajută la o vindecare și după un proces de introspecție, s-ar putea să vezi dintr-o altă perspectivă lucrurile. Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec și-ți vei redirecționa energia spre interior. S-ar putea reactiva anumite nemulțumiri în cuplu sau poate reiei legătura cu cineva din trecut.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri financiare, dar și personale/relaționale.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale sau profesionale. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, iar dacă nu ești decisă să faci o schimbare, va avea grijă Universul, cu instrumentele sale (eclipsa) să aducă acea schimbare de care ai nevoie.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă în zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu, din activități extraprofesionale.

 

Horoscop Gemeni luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor/proiectelor de viitor, așa că urmează să socializezi mai mult, să te vezi cu prietenii sau cu persoane cu care nu te-ai mai vazut de mult. 

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești jumătatea prin intermediul prietenilor sau dacă vei avea o viață socială activă vei cunoaște mai mulți pretendenți. Dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să-ți faci planuri de viitor cu partenerul tău sau să închei o relație și să reiei o legătură mai veche. Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că acțiunea este garantată.

Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri. Posibil să ai niște revelații, să realizezi că este momentul să te ocupi și de tine și să lucrezi la un plan de relansare personală.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul muncii și sănătății și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect sau o activitate extraprofesională, dar și o activitate pe cont propriu, dacă intenționezi să fii propriul șef. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate și se poate termina cu o demisie sau vin spre tine propuneri mult mai bune, care să te mulțumească din punct de vedere financiar.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul personal. Este momentul tău de afirmare din an, în care-ți poți seta obiective pe termen lung. Va fi dinamizată și axa relațiilor, așa că este posibil să iei o decizie și-n planul relațional.

 

Horoscop Rac luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, unde aduce șanse și mici noroace. Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, prin același segment al carieri, pe care îl va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Așadar, nu rata oportunitățile de a te afirma profesional, de a-ți pune în valoare abilitățile și experiența profesională! Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că este garantată acțiunea în planul profesional, numai că trebuie să fii atentă să nu te grăbești în luarea unor decizii sau să te repezi să dai niște răspunsuri la ofertele primite, fără să analizezi.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri și a unor proiecte. Poate reiei niște proiecte mai vechi sau lucrezi în secret la un proiect, pe care vrei să-l lansezi la Luna Nouă din zodia ta.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul asociat fericirii, aventurii, iubirii, romantismului, copiilor, creativității și valorificării unui talent și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sfera sentimentală. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate, apariția unui copil sau evenimente care să-ți schimbe cursul vieții.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care te invită la introspecție, un bilanț, lăsarea în urmă a trecutului și eliminarea tuturor persoanelor sau situațiilor, care te țin în loc să evoluezi.

 

Horoscop Leu luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale, direcției în viață și principiilor. Așadar, urmează o perioadă bună pentru a călători și dacă ești singură s-ar putea să te îndrăgostești la drum, dar este posibil să fie ca un foc de paie care să se termine repede. Dacă înveți sau urmezi o formă de învățământ, ai noroc la examene, la rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Jupiter, fiind guvernatorul casei sentimentale, vine și el să aducă oportunități în planul amoros și este posibil să întâlnești persoane cu care să rezonezi din punct de vedere al principiilor și credințelor.  Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că acțiunea este garantată în aceste domenii de viață, rămâne doar să pleci în aventură.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri profesionale, dar și cu reevaluarea relațiilor de prietenie. Totodată, vei reevalua și beneficiile pe care ai putea să le obții de pe urma exercitării profesiei.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și părinților și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri locative sau care privesc viața de familie. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul familial și este posibil, unele evenimente să le trăiești mai intens din punct de vedere emoțional.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul relațiilor de prietenie, dar și privind proiectele și planurile pe termen lung. Poți relua un proiect, îți poți lărgi cercul de cunoștințe, îți faci prieteni noi sau te implici în campanii umanitare.

 

Horoscop Fecioară luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul, moștenirilor sau banilor proveniți din alte surse decât salariile. Așa că, s-ar putea să primești bani sau mici cadouri, să ți se returneze o datorie sau o parte dintr-un impozit sau o taxă.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Cum Jupiter este guvernatorul casei familiei, locuinței, poziționat într-o casă financiară, s-ar putea să faci bani dintr-o investiție, să obții niște bani de pe urma unor tranzacții imobiliare sau de la familie. Și sectorul transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce va fi activat, așa că urmează o perioadă în care-ți vei relansa relația de cuplu. Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că se intensifică preocupările pentru situația financiară, dar și pentru planul intim.

Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri privind perfecționarea profesională și cariera. S-ar putea să existe dorința să începi niște cursuri, să te perfecționezi într-un domeniu, pentru a putea obține rezultate mai bune în sectorul profesional. Vei analiza parcursul profesional și vei vedea multe aspecte dintr-o altă perspectivă.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul comunicării, învățării, cunoștințelor și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un curs, proiect educațional și acumularea de cunoștințe. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă  răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul informațiilor, vin vești surpriză, care ar putea să schimbe cursul unor evenimente.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, privind relația cu străinătatea, cu șefii sau privind imaginea și statutul personal.

 

Horoscop Balanță luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor de afaceri, unde vine cu împăcări, armonie și înțelegere, dar și încheierea termenilor unui contract profitabil.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie, în casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Marele benefic aduce oportunități și șanse de căsătorie, consolidarea unor relații sau eliminarea unor relații nefuncționale, printr-un divorț, separare. Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că poți fi sigură că începe lupta pe acest domeniu. Dacă vei știi să folosești constructiv energia lui Marte, vei avea mult de câștigat.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri financiare. Posibil, în cele trei săptămâni de retrogradare, să realizezi că este nevoie să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă, să iei niște decizii privind direcția pe care trebuie să o urmezi din punct de vedere relațional.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau activități extraprofesionale și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind semnarea unor contracte sau obținerea unor beneficii. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul financiar, așa că ai grijă cum îți gestionezi banii!

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul asociat perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, studiilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, dar și privind credințele și principiile de viață.

 

Horoscop Scorpion luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul muncii și sănătății, unde vine cu șanse de îmbunătățire a condițiilor de muncă sau găsirea unui job, care să te mulțumească din toate punctele de vedere.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Așadar, marele benefic vine cu oportunități și șanse de natură profesională și o creștere a veniturilor de pe urma exercitării profesiei. Pe 25 mai începe și Marte, guvernatorul tău, să tranziteze zodia Berbec, să întărească aspectele astrale și să declanșeze unele evenimente.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri privind relațiile de cuplu, relațiile profesionale, dar și privind situația financiară. În cele trei săptămâni, cât Mercur retrogradează, nu este recomandat să semnezi contracte, să faci investiții financiare, ci doar să analizezi, să discuți termenii unui contract.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul identității și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în planul personal sau profesional. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate privind direcția ta profesională, dar și planul relațional.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul intereselor financiar, al banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, dar și privind relația cu partenerul de cuplu, intimitatea și încrederea reciprocă.

 

Horoscop Săgetător luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul sentimental, al aventurii, romantismului,  cuceririlor, așa că preocuparea ta principală, în următoarea perioadă, va fi dragostea, sfera amoroasă, flirtul.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Așadar, marele benefic vine cu șanse în dragoste, relansarea unei relații, apariția unui copil, implicarea într-un proiect de creație, care îți poate aduce notorietate și valorificarea unui talent. Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că aduce multă acțiune în planul amoros. Atenție, însă, să nu te grăbești să sari niște etape, din dorința de a face lucrurile cât mai repede!

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri relaționale, parteneriale, privind relațiile de la muncă și activitatea profesională. Și sfera sănătății s-ar putea să intre în vizorul tău, să fie nevoie să rezolvi unele afecțiuni mai vechi, care se pot reactiva.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul subconștientului, izolării, meditației, introspecției și trecutului și anunță încheieri de etape. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate și o revelație, care să te îndemne să-ți faci un bilanț, în urma unei crize apărute. Planul sănătății este și el activat, așa că va fi nevoie să te ocupi și de tine și sănătatea ta.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor de afaceri. Se deschid noi etape și poți trece la următorul nivel al relației sau parteneriatelor de afaceri.

 

Horoscop Capricorn luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, relațiilor cu părinții, care aduce o îmbunătățire a relațiilor de familie, preocupări pentru reamenjarea spațiului de locuit și administrarea unor bunuri imobiliare.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Așadar, marele benefic vine cu oportunități de întemeiere a unei familii, de rezolvare a unor situații, care au legătură cu casa, patrimoniul, dar și relațiile cu părinții. Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că este posibil să înceapă acțiunea în sectorul familiei. Atenție, însă, că s-ar putea să fii puțin mai agresivă în relații cu ceilalți, deși ești bine intenționată. Ai grijă și nu te grăbi să iei decizii înainte de a analiza o situație, mai ales în ce privește administrarea unor bunuri imobiliare!

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri în segmentul sentimental, dar și privind activitatea profesională. În cele trei săptămâni de retrogradare, Mercur vine cu soluții și cu reevaluări, însă nu sunt recomandate decizii, ci doar analizarea unor situații, pentru că există riscul ca până la finalul perioadei să te răzgândești.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul proiectelor, planurilor de viitor, relațiilor de prietenie și grupurilor de apartenență și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale/relaționale. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate într-o relație de prietenie, într-un proiect avut în desfășurare sau privind un proiect abandonat, care acum se poate relua.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începtuuri în sectorul muncii și activităților profesionale, dar și privind starea de sănătate. Posibil să te gândești și la o activitate pe cont propriu, să cochetezi cu ideea de a fi propriul tău șef.

 

Horoscop Vărsător luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul comunicării, gândirii, informării, cunoștințelor, unde vine cu șanse și noroc în toate activitățile editoriale, privind acumularea de cunoștințe, susținerea de lucrări, proiecte în fața unor comisii, interviuri.

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Așadar, marele benefic aduce șanse să înveți lucruri noi, ai noroc la informații utile, la oameni care să te învețe. Poate obții o bursă, începi niște cursuri sau continui o formă de învățământ. Cert este că ai oportunități de dezvoltare profesională prin învățare. Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că vei avea și energia necesară să acumulezi rapid informații. Atenție, însă la felul cum vei comunica, pentru că vei avea tendința să fii mereu în competiție, să fii prima, să dai răspunsuri rapide, directe și sincere, care nu mereu vor fi plăcute.

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri în sfera sentimentală, privind relația cu copiii, dar și privind viața de familie, planurile privind reamenajarea unei locuințe sau privind o mutare. Nu sunt recomandate decizii importante în cele trei săptămâni cât retrogradează Mercur, ci doar să analizezi, să cauți soluții, pentru că există riscul să te răzgândești până la finalul retrogradării și apoi să o iei de la capăt cu planurile.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul carierei și ambițiilor profesionale și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei funcții, preluarea unui proiect sau conducerea unei echipe. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul conducerii firmei unde lucrezi, dar și în ce privește direcția ta profesională.

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începturi în sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului, copiilor, creativității și activităților pe care ai putea să le desfășori prin valorificarea unui talent.

 

Horoscop Pești luna mai 2022


Primul aspect astral al lunii mai este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 mai, în zodia Berbec, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale, unde vine cu șanse de îmbunătățire financiară. 

Evenimentul astral important al lunii mai este intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 11 mai, în zodia Berbec, pe care o va traversa până pe 28 octombrie. Apoi se va întoarce, timp de două luni, în zodia Pești, și la finalul anului să revină înapoi în Berbec, pentru un an. Așadar, marele benefic vine cu oportunități financiare, de suplimentare a veniturilor și cu negocieri importante.  Pe 25 mai începe și Marte, planeta acțiunii, să tranziteze zodia Berbec, așa că vei fi determinată să obții ceea ce îți dorești în planul material. Atenție, însă, la acțiuni pripite și nu te lăsa păcălită de impulsul momentului să închei contracte, fără să analizezi înainte propunerile și ce presupune contractul!

Mercur, planeta comunicării, retrogradează în perioada 10 mai-3 iunie, pe zodiile Gemeni și Taur și vine cu revizuirea unor planuri privind viața de familie, învățarea unor lucruri noi, privind comunicarea, negocierile și interacționarea cu ceilalți.

Luna Plină din zodia Scorpion, din 16 mai, se formează pe sectorul perfecționării profesionale, direcției în viață, studiilor, călătoriilor și lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, dar și principiilor și credințelor și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind pregătirea profesională, obținerea unei diplome, atestat, rezolvarea unor chestiuni birocratice. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în aceste planuri, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

Pe 30 mai se formează Luna Nouă din zodia Gemeni, care marchează noi începuturi în sectorul vieții de familie, privind relația cu părinții, patrimoniul, căminul și spațiul de locuit sau administrarea unor bunuri imobiliare.

related posts

Modifică setările cookies