Horoscop zilnic 23 august 2021. Fecioarele se confruntă cu probleme de sănătate, iar Vărsătorii au parte de o surpriză financiară


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 23 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop #august

Berbec

S-ar putea, astăzi, să fii nevoită să soliciți o zi liberă, pentru că ai de rezolvat niște chestiuni administrative sau personale. Dacă ți se aprobă, vei fi non stop pe telefon sau email, pentru că se întâmplă diverse situații la locul de muncă și trebuie să le rezolvi din mers. În planul relațional, îți faci planuri pe termen lung cu partenerul de viață.

Taur

S-ar putea, astăzi, să ai niște întâlniri cu prietenii. Dai dovadă de mai multă răbdare în interacțiunile cu ceilalți. Chiar dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu toți cei cu care ai dialoguri, păstrezi relații bune cu toată lumea, pentru vei obține niște informații importante.

Gemeni

Te preocupă, astăzi, activitatea profesională, pentru că este posibil să fi rămas în urmă și trebuie să recuperezi. S-ar putea să fii față în față și cu o situație apărută în familie, vești care să te oblige să iei niște decizii. În planul amoros, ai toate șansele să te apropii de cineva care să-ți aducă stabilitate.

Rac

Axa comunicării și a relației cu instituțiile este activată astăzi și este posibil să faci mai multe deplasări sau să ceri niște documente. Nu toate răspunsurile primite de la instituțiile cu care ai contact vor fi pe placul tău, însă nu este cazul să te îngrijorezi, pentru că lucrurile se rezolvă până la urmă.

Leu

Preocupările tale principale de astăzi sunt bani și administrarea acestora. Cauți un echilibru între banii câștigați din muncă și cheltuielile. Contextul astral te va ajuta să faci ordine și un plan pe termen lung. Ești pe cale să-ți schimbi viziunea privind administrarea banilor.

Fecioară

Astăzi, faci eforturi pentru a rezolva o chestiune relațională, partenerială, care apare și-ți dă planurile zilei peste cap. Deși apar multe lucruri neprevăzute, le vei rezolva pe toate cu multă atenție. Atenție la planul sănătății pentru că este posibil ca lipsa repaosului și suprasolicitarea organismului să aducă unele neplăceri și să fii nevoită să ei pauze mai dese.

Balanță

Astăzi ești preocupată să rezolvi o serie de lucruri rămase restante la locul de muncă. Și acasă vei fi foarte activă, însă contextul astral îți aduce o stare de bine, așa că succesul și rezolvarea tuturor lucrurilor pe care ți le-ai propus este garantat.

Scorpion

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, creativitate, dar și pentru valorificarea unui talent sau interes pentru un domeniu, care a devenit într-un timp scurt pasiune. În planul sentimental, dacă au existat neînțelegeri, acum ești dispusă spre împăcare.

Săgetător

Contextul astrologic de astăzi aduce preocupări pentru casă și activitățile gospodărești sau pentru rezolvarea unor chestiuni patrimoniale, vizite la părinți sau în locurile natale. Totuși începi săptămâna în forță și la locul de muncă, cu multă responsabilitate și disciplină în sarcinile de seriviciu.

Capricorn

S-ar putea astăzi să ai parte de o dezamăgire din partea unui prieten, în urma unei conversații în care vei aborda teme de principii și valori. În altă ordine de idei, lucrezi intens pentru ca viața profesională să intre pe un făgaș normal, dai dovadă de seriozitate, concentrare și dedicare atunci când vine vorba de carieră.

Vărsător

Dacă pleci la drum, într-o deplasare sau o minivacanță, vei avea parte de zile fericite și liniștite alături de cei dragi. Totuși, nu-ți dă pace situația financiară, faci socoteli și încerci să evaluezi corect situația, să te încadrezi în buget. Surpriza poate veni până la finalul zilei, pentru că este posibil să primești banii pentru o activitate desfășurată extraprofesional.

 Pești

Astăzi ai mai multă răbdare cu partenerul de cuplu și decizi să petreceți o zi împreună departe de toată agitația cotidiană. În legătură cu situația financiară, contextul astral îți aduce sfaturi utile de la persoane mai în vârstă sau cu o experiență mai vastă decât tine.

 

related posts

Modifică setările cookies