Horoscop 20 august 2021. Fecioarele au probleme de sănătate, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 20 august 2021. 


Berbec

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor și a imprevizibilului își începe mersul retrograd prin zodia Taur. Până pe 18 ianuarie anul viitor va aduce schimbări în situația banilor pe care îi câștigi din muncă proprie. Ești invitată să-ți revizuiești atitudinea privind administrarea banilor. Totodată, îți dorești un loc de muncă, unde să ai libertate mai mare de mișcare și venituri din mai multe surse.

Taur

Începând de astăzi și până pe 18 ianuarie anul viitor, Uranus, planeta imprevizibilului și a libertății, își începe retrogradarea prin zodia ta, respectiv prin casa identității. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni de zile. în care va trebui să-ți asculți intuiția în tot ce întreprinzi, fie că este planul personal, fie cel profesional. Îți vei pune tot mai multe întrebări despre viața ta și de cum poți obține ceea ce îți dorești.

Gemeni

Începând de astăzi Uranus, planeta imprevizibilului, își începe retrogradarea prin zodia Taur și până pe 18 ianuarie 2022 s-ar putea să-ți răscolească trecutul, amintirile. Vei observa o tendință de izolare pentru a te reechilibra. Uranus este guvernatorul sectorului asociat principiilor și filosofiei de viață, așa că vei începe o reevaluare a sistemului de valori după care te ghidezi în viață.

Rac

Începând de astăzi, Uranus, planeta libertății, își începe tranzitul retrograd prin zodia Taur. Până pe 18 ianuarie 2022 va răscoli sectorul asociat prietenilor, planurilor și proiectelor pe termen lung. Cum planeta schimbărilor îți guvernează banii pe care îi poți obține de la/prin intermediul altor persoane sau instituții, depinde de tine cum te vei implica în proiecte noi sau la recomandarea prietenilor, pentru a obține o serie de avantaje materiale.

Leu

Începând de astăzi, Uranus, planeta care îți guvernează sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale, intră în mișcare retrogradă. Așadar, până pe 18 ianuarie 2022 urmează o perioadă în care ești invitată să-ți reevaluezi relațiile, să te gândești la ceea ce îți dorești de la un parteneriat, o căsătorie, o asociere. Cel mai important lucru este cât ești dispusă să investești într-o nouă relație.
 
Fecioară

Începând de astăzi, Uranus, planeta care îți guvernează sectorul muncii și al sănătății, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul studiilor, perfecționării profesionale, filosofiei și principiilor de viață. Așadar, până pe 18 ianuarie 2022 este o perioadă în care este recomandat să-ți revizuiești abilitățile și competențele profesionale. Poate este nevoie de o recalificare profesională. În ce privesc proiectele de la serviciu ai impresia că acestea sunt blocate sau totul se mișcă foarte greu. Privind starea de sănătate ar trebui să adopți un stil de viață sănătos, să-ți schimbi obiceiurile alimentare, să te odihnești mai mult.

Balanță

Începând de astăzi, Uranus, guvernatorul casei sentimentale, intră în mișcare retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat finanțelor și banilor pe care îi obții de la/ prin intermediul altor persoane. Totodată și sfera intimă și încrederea reciprocă intră în vizorul tău. Așadar, până pe 18 ianuarie 2022 Uranus va răscoli relațiile sentimentale și intime. În ce privește sfera financiară este recomandat să gestionezi rațional banii și resursele la comun cu partenerul sau cu alți terți.

Scorpion

Retrogradarea lui Uranus, începând de astăzi și până pe 18 ianuarie anul viitor, prin zodia Taur, respectiv prin casa relațiilor, va aduce o perioadă de câteva luni, în care vei fi nevoită să-ți reevaluezi relațiile de cuplu sau cele profesionale. Cum Uranus este guvernatorul sectorului asociat vieții de familiei, vei avea de lămurit o serie de chestiuni familiale.

Săgetător

Începând de astăzi, Uranus, planeta schimbărilor, îți începe retrogradarea prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății. Cum este guvernatorul casei comunicării, gândirii și dezbaterilor, Uranus va aduce revizuiri asupra sarcinilor, programului de lucru și activității profesionale în general. În urma unor reflecții, vei face niște schimbări în bine pentru sănătatea ta, adopți un stil de viață sănătos, cu odihnă, sport și dietă.

Capricorn

Începând de astăzi, Uranus, planeta surprizelor și a schimbărilor, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului. Așadar, până pe 18 ianuarie anul viitor, vei începe o reevaluare a sferei amoroase. Urmează o perioadă de schimbări în dragoste și ești invitată să te bucuri de viață.

Vărsător

Începând de astăzi, Uranus, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat familiei, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Până pe 18 ianuarie anul viitor vei face o reevaluare a relațiilor de familie. Totodată, vei pune ordine în actele casei sau în regimul unei locuințe pe care o administrezi.

Pești

Uranus își începe astăzi retrogradarea prin zodia Taur, prin sectorul comunicării, ideilor, cunoștințelor și până pe 18 ianuarie anul viitor te invită la reevaluarea cunoștințelor și modalității în care comunici. Ai putea să te afirmi, să-ți faci cunoscute ideile și să fii deschisă în relațiile cu rudele, în special cu frații.


Ce spun creatorii costumelor de la Masked Singer România despre măștile din sezonul 2


 

related posts

Modifică setările cookies